SDS: Vučić i dalje optužuje bivšu vlast za sve

Ostavite komentar


  1. Luter je osvetnik 5 – og oktobra (Vesna Pešić) i nastaviće da blati, i ono što očigledno nije za blaćenje, tačnije i ono što je na njegovu štetu. Kada čovek njegovog mentalnog sklopa osvoji apsolutnu vlast, ide do kraja.

  2. Sto nisi ozbiljnije sahvatio izbore nego si dozvolio da izgubis, sad pricaj sta hoces, nema nazad.

  3. Jao Tadicu bolje se ne oglasavaj, narod jos nije zaboravio zlo koje ste naneli.

  4. Ovoj osobi se nekada davno verovalo…danas niko , postao je narciosidna osoba . i luta po svemiru zamisljajuci neki novi povratak. Utehu je nasao formirajuci neku njegovu stranku sa preletacima

  5. Ovo je samo pokusaj da se skrene paynja na SDS.Aleksandar Vucic iskljucivo prica o postignutim rezultatima

  6. Pa koga ce da krivi nego krivce, a to je prethodna vlast. Lepo ste se ovajdili, a zemlju u propast slali.

  7. Ooooo,samo ti ne!!!!!!!
    Ovaj narod ti je dao šansu kao skoro nikome,a onda si ti napravio tim za punjenje džepova.Najžalije je u svemu tome što ovi sadašnji „pravedenici“ kada dođoše,vama ne zafali ni dlaka sa glave,a trebalo je u najmanju ruku i glava da vam zafali.Ti si kako to narod kaže „mnogo lepo upakovano ništa“ i zaista neznam šta više tražiš u politici,verovatno ne shvataš da si jednom zauvek završena priča.Srbija pod hitno mora da stvara centre za političku reciklažu,jer politički otpad zaudara kao ni jedan drugi.

  8. Vase cinjenje dok ste bili na vlasti je odgovorno sto je danasnja vlast ovakva kakva jeste.

  9. Tadic je u pravu, dosta vise za sve optuziti raniju vlast. Ali i Tadic i njegovi prethodnici su za sve optuzivali Milosevica!

Ostavite komentar


Politika

Poslanik u narodnoj nošnji podržao izbor nove vlade Srbije 10

Poslanik u narodnoj nošnji podržao izbor nove vlade Srbije

Uoči početka sednice Narodne skupštine na kojoj treba da se raspravlja i potvrdi izbor nove vlade na čelu sa Milošem Vučevićem, Milija Miletić, poslanik Narodne seljačke stranke, sa liste SNS, obraćajući se u narodnoj nošnji, podržao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i budućeg premijera i ministre.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.