Šef kabineta predsednice Kosova: Srbija i Republika Srpska oružje za destabilzaciju Balkana

Ostavite komentar


  1. @Ramo

    Samo ako ste vi cvecke… Krajnje je vreme da odrastete i izadjete iz tog samozaljubljenog nacionalizma i najzad ukapirate ko ste i sta ste i da batalite ovakve jeftine i prizemne propagandisticke frazetine koju koriste Osmanijeva, Kurti i slicni. Cuj, „ceo svet zna“, hahahahaa

  2. @Ramo

    Steta sto i u realnosti vi Albanci niste makar priblizno takvi kao u vasim fantazijama.

  3. A ceo svet zna da najveca trgovina drogom ,oruzjem korupcija na visokom nivou prostitucija odlazak u Siriju u rat na strani Isisa to je Kosovo gde vlada i najveca nezaposlenost u svetu i gde svakoga dana beze gradjani na Zapadu zbog bede i siromastva.

  4. Sef kabineta apa pa veliki sef ekstremista i radikalista i jedno veliko djubre i nista vise si ti.Samo Srbija i Rusija su vam u glavi mozda gi sanjas svaku noc i memozes da spavas.Jer Srbija i Rusija su braca zajedno sa Kinom a vasa Amerika pocela da ide u rikverc polako ali sigurno.Ali vas najvise boli jedinstvo Rusije i Srbije protiv kojih nemozete nista.Trrazili ste republiku dobili ste dzunglu i provinciju Kosovo i dada ste u velikom blatu upali i neznate kako da izadjete i samo blatite Rusiju i Srbiju.Sve vam je to uzalud.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.