Šef posmatrača iz PS SE šokiran onim što je video na izborima u Srbiji, ne slaže se sa Bilčikom

Ostavite komentar


  1. Svaka čast posmatraču u pravom smislu reči i čoveku koji ne želi da se stidi svoje sede kose i zato i govori suštu istinu da je pokraden kompletan izborni ciklus, čak i ovaj u Srbiji gde je to radjeno sistematski u medijskom mraku, a u Beogradu na naše oči…ovo neće proći.

  2. E baco, ovde se istina placa zatvorom i izbacivanjem sa posla. PALJENJEM KUCE NOVINARIMA. ISTINA JE OVDE MNOGO SKUPA, SAMO OVAKO U KOMENTARIMA MOZEMO O TOME.

  3. Nakon Vokera koji je pre dvadesetak godina operisao na Kosovu, sve te „posmatrace“ treba uzeti sa rezervom i to sta rade i njihov kredibilitet i prave namere i da li su na zadatku ili ne.

  4. A ko si ti da govoriš šta je posao predsednika Srbije.Nigde u svetu nije ni po kom zakonu zabranjeno da predsednik neke zemlje ne učestvuje u izborima.vi bi da se pitate i odlučujete o tome šta ko radi u Srbiji.te neće moći.

  5. Види, представнмик западних окупатора није задовољан изборном вољом српског народа. Откуд то?

  6. A tebi je ovo sto radi predsednik u redu? On je predsednik SVIH gradjana i ovih sto glasaju za sns i ovih sto ne glasaju za sns, te stoga ne bi trebao da se mesa u parlamentarne izbore, pogotovo ne da se ne skida sa malih ekrana tv prijemnika a da opoziciji zabrani da bude na svim tim televizijama. A jos pride da preti ljudima, da podmicuje, plati ljudima da glasaju za njega, dovodi ljude iz stranih drzava..neko iz Bosne treba da odredi ko ce da pobedi u Beogradu, u Srbiji uopste? Da li ti glasa i placaju porez u Srbiji pa imaju pravo glasa?

  7. Gospodine šokove doživljavamo svaki dan od ulaska u prodavnicu pa do bezakonja koje sprovodi vladajuća banda.izbori su vrhunac svega , bezumlja psihijatrijskih slučaja,Aleksandra Vučića.

  8. cudno,nikome nije smetalo kad su Tadić i Koštunica isto tako učestvovali na izborima, to je „njihov“ zakon..

  9. Gospodine, Šenah Svaka Vam čast!
    Gospodin Bilčik treba da se stidi izgovorenih reči – da su izbori u Srbiji prošli glatke.

  10. Zašto je u sportu doping zabranjen? Zato, jer je u suprotnosti sa načelom fer pleja. Nisu svi takmičari u ravnopravnom položaju. Oduzimaju se olimpijske medalje za godine unazad, stroge kontrole prije utakmica. Doživotne diskvalifikacije i doživotna sramota.
    Jednako je sa srbskim izborima. Sve je neregularno, i to javno, niko se ne stidi, sav taj doping i bezvredne medalje, od predsednika države do medija. Sve je u suprotnosti sa načelom fer pleja, medalje treba oduzeti. Dok se ne stvore fer uslovi izborni rezultati su neregularni i velika farsa a medalje obično su gvožđe. Bolje Sjeverno Korejski model i njihov Veliki vođa, tamo je barem sve jasno, nema izbora, gvožđe je gvožđe. A u Srbiji kao parlamentarni sistem, a isti Sjeverno Korejski model „izbora“. Ali gvožđe je ipak samo gvožđe. Nije sve zlato, što se svetlucka.

  11. Deluje da ameri drze Vucica, svakako je „neki“ inters u pitanju, kad oni odluce tad ce i otici.

  12. Problem Srbije je što je Vučićeva stranka deo EPP-a, naravno da će mu njegove kolege gledati kroz prste.

  13. Kada Vučić krši USTAV
    a,krši ga od dolaska,
    onda to podanicima
    ne smeta jer podanici
    i ne znaju šta je USTAV!!!
    Sluga je oduvek bio neobrazovani podanik!

  14. Srbija,broj stanovnika ,podatak iz 2022 god. Ukupno 6 664 000 stanovnika.RIK birački spisak 6 500 000 stanovnika. Znači deca do 18 godina samo 164 000 ? Nešto ozbiljno ne štima u ovim podatcima. Drugo ako osobe sa dvojnim državljanstvom imaju pravo glasa na parlamentarnim,kako mogu da imaju na lokalnim ako ne žive u tim mestima ? Je li to ustavno i u skladu sa zakonom ? Je li zakonita kupovina glasova ?

  15. Pa dobro,jasno nam je da je Vladimir Bilcik debelo placen da ne vidi sve ono sto smo mi videli tokom kampanje i na dan glasanja.E sad,to je veci problem za EU nego za nas,jer kod nas je pojava korumpiranih politicara sasvim normalna pojava,a EU nek vidi sta ce.

  16. Niste bre dobro pratili kampanju.Srbijom vlada Lord Voldemor,bilo na tv.Sta sad tu nije jasno?

  17. Da li će Vučić, kao Milošević devedesetih, posle krađe na izborima doneti lex specialis? Bolje mu je dato uradi odmah, nego da se digne kuka i motika. Ako to uradi odmah, može da kaže kao Milošević: „Zahvaljujem se i onima koji nisu glasali za mene, jer su mi tako skinuli teret sa leđa.“.

  18. Gospodin Šenah je bio na izbornom mestu br. 24, Vračar, kada su iz kutije izvađena tri fotokopirana lista za parlament. Isto se ponovilo i u kutiji za grad. Stavljeno kao prgovor Zapisnicima

  19. svaka vam cast Bravo ,opozicija treba da vas hvali bravo iskreno dte sve rekli iskreno…i trazite da se onaj koga ste spomenuli smeni sa funkcije koju ima dno je dna…dno…

    eto istine istine….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.