Šefica kosovske diplomatije traži od Lajčaka da koristi kartu na kojoj Kosovo nije deo Srbije

Ostavite komentar


  1. Lajcak je cinovnik EU i radi to sto radi u ime EU. EU ne priznaje tu albansku tvorevinu na Kosovu ni UN ne priznaju tu albansku tvorevinu na Kosovu kao ni ogromna vecina medjunarodnih organizacija. Cinovnik EU mora da postuje institucije EU, stavove SVIH clanica EU i medjunarodno pravo tj. R1244, Odluke Badinterove komisije, Zavrsni akt iz Helsinkija o nepovredivosti granica. Lajcak je isto tako i Slovak, dravljanin Slovacke koja ne priznaje tu albansku tvorevinu na Kosovu i zasto bi onda Lajcak koristio velikoalbansku mapu? Zato sto to tako hoce velikoalbanski nacosi i njihovi sponzori iz Nemacke?

  2. prvo gospođo Haradinaj budi vjerna svom suprugu nemoj šarati van braka a kosovo nikad nije bilo odvojeno od srbije jer unutrašnje linije su isprekidane i EU jemrekla da nema mjenjana granica a kad volite albaniju zašto ste za vijeme Enver Hodže bježali u Jugoslaviju Srbija vam pružila utočište a vi hoćete da otmete dio srbije Srbija Je Kosovo rezolucija 1244

  3. Gospodjo Haradinaj, Kosovo i Metohija nikad nije bilo država, već deo i srce Srbije. Pokušavali su dosad nekoliko puta da ga otimaju, ali u toj nameri nisu uspevali. Tako će biti i sada, zaboravite taj san. Ako vam se ne dopada Srbija, selite se nećemo plakati za vama, Kosovo i Metohija bilo je sad je i ostaće deo Srbije hteli vi ili ne

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.