Selaković: Svi vrše pritisak na Srbiju, do nivoa sekretarice u ambasadi

Ostavite komentar


  1. Blago nama sa Vučićem, Selakovićem i ekipom, vratiće nas u kameno doba sa principijelnom politikom

  2. Ko je mogao da pretpostavi da Srbija nema ljude koji misle sa svojim glavama. Kako moze da se ne rwzmislja sa svojom glavom nego da se povtara to sto je „BOG Alek“ rekao. Sramota za jednj naciju koja ima Nikola Tesla. Vucic je najobicniji siledjija koji pljacka i unistava drzavu za svoje potrebe. Kada se ovo sve raspadne cela njegova familija pobeci ce iz Srbije. Vucic = Gruevski. Ista g…a.

  3. Pritisak je takav da se zagrcnu na sampanjac. Presedne im kavijar. I dodje im da ne kupuju vise stanove u tim mrskim zemljama….

  4. Makron pritiska? Erdogan? Bin Zajed? Orban? Abazovic? Rusi, Kinezi, Indijci? Cileanci, Urugvajci, Paragvajci? Papua Nova Gvineja? Ekvatorijalna Gvineja? Zapadna Sahara? Kuku nama…..

  5. Pored zdravih i otvorenih očiju ova zemlja srlja u svoju propast. Nevjerojatno da od 1989-tih Srbija da nije na pravoj strani historije.

  6. Uvedite sankcije Rusiji, pridružite se ostalima na kontitnetu na kome živimo i nećete imati taj pritisak

  7. Selakoviću smeta pritisak svih sa zapada, čak i sekretarice ambasada ih pritiskaju. Kako je nama što nas pritiskaju, maltretiraju i odlučuju keramičari, kondukteri, konobari, policajci, kriminalci, plagijatori sa kupljenim diplomama, na najvišim funkcijama u vlasti.

  8. Ko vam je kriv kad ste ogrezli u kriminalu i korupciji vi i vas sef, pa vas ucenjuje ko god stigne. Mene brate ne ucenjuje niko. Barem za sad…

  9. Kako samo požrtvovano odolevate pritiscima sekretarica kad vas uz kaficu pitaju ono što vas svako normalan pita i u vašoj sopstvenoj kući – a što ne uvedete sankcije Rusiji? Kako samo hrabro podmećete svoje uši pod pitanja evropskih državnika: Da li ćete uvesti sankcije zlikovcima? Ni reči o tome kakve će posledice zbog te vaše žrtve osetiti građani Srbije kad nam ponovo uvedu sankcije? A kakve ćete posledice osetiti svi vi, požrtvovani radikali? Naravno, iste posledice kakve ste vi radikali, kao i Milošević i njegova familija, podneli tokom sankcija devedesetih, dok su milioni kapali na račune u zemlji i inostranstvu.

  10. Kad se formira skupština i nova vlada, onda naš, zasad jedini legitimni predstavnik, predsednik može da odahne, jer za sva ta pitanja za koja ga pritiskaju po ustavu nije nadležan. Posle toga ladovina, povlačenje sa mesta predsednika SNS-a, malo dodela odlikovanja, malo banketa za dane državnosti i to je to, bez jurcanja po TV studijima i gradilišta, kuckanja po tviteru itd.

  11. Svaka vama cast kako trpite sve te muke… Niko jos od Isusa Hrista nije bio tako surovo mucen!

  12. Sta rade sekretaricama, sta ambasadorima, a sta tebi? Opisi detaljno

  13. Pritiskaju nas zato sto vodimo genijalnu spoljnu politiku na 4 stuba!

  14. Da li to oni „pritiskaju“ nase sekretarice po nasim ambasadama ili njihove sekretarice ovde „pritiskaju“ vas, nase ministre?
    Gde najvise boli? Da li ste podneli prijave?

  15. Toliko smo moćni da nam portir i kafe kuvarica iz stranih ambasada naređuju šta da radimo…

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.