Šešelj: „Danas“ jedina nezavisna novina, ostali pod kontrolom režima

Ostavite komentar


  1. Jedino sto ga postujem sto nema dlake na jeziku pa slagao se sa njim ili ne ali kaze sta misli

    1. Eh sad ste dobili ‘pravu’ ocenu od pravog poznaoca…
      Molim da i ovo obrišete kao i dosad sve moje opaske.

      1. Obratite se redakciji, ne Jovanu! A možda moderator ne razume jezik na kome pišete komentare! Naravno da Šešeljeva pohvala nema nikakvu težinu i da je na svakom od nas da oceni koliko su bilo koji mediji nezavisni! Za mene su uz danas takođe i Nova S, i NIN, i Vreme, N1…..Da nije njih bili bi ubeđeni da u stbiji teče med i mleko i da smo zvezda vodilja po pitanju demokratije.

    1. Nedeljnik NIN , jedini stampani medi u Srbiji koji su se odazvali građanima dva sela Arilja i Ivanice ! H V A L A
      23.06 2020.g.posle poplave zatvoren magistralni put Ivanica -Arilje radi gradilista MHE- KLISURA i saobraćaj preusmeren na nas seoski . Teretna vozila unistila su 5 km puta i , pretvoren u rupe i uhepi kockice.
      150 potpisnika peticije (seljaka) pisalo je6-7puta predsedniku države ,predsednici vlade i svim ministarsvima i medijima i NISTA jer se radi o ZASTICENIM“
      Dolaze IZBORI i tada svodimo račune za ucinjenu ŠTETU !

  2. Sada bi, shodno našim navikama i običajima, s obzirom na ovu izjavu Vojislava Šešelja, trebali da omrznemo list „Danas“ /jer ga je pohvalio Šešelj/ ili, da zavoilimo Vojislava Šešelja, što je „revidirao“. I jedno i drugo bi bilo normalno, medju nenormalnima.

      1. Pa zar nije „dovoljan razlog“, to što je pohvalu na njihovu adresu uputio Šešelj?! Zar to, ovde nije „normalno“? Ovde je važnije ko je nešto izgovorio već, nego ono šta je izgovorio. Niste shvatili poentu mog komentara ali, nije ni važno.

    1. Ni jedno ni drugo, nego da se samo logično zapitamo otkud to da neko tako po zlu notoran kao Sešelj tako neočekivano počne da hvali list kao što je Danas, od samog svog početka notoran kao glasilo i leglo „ološa“, „izdajnika“ i „stranih plaćenika“?
      Koliko to uopšte može biti iskreno i šta je prava pozadina toga?
      Tek kad to utvrdimo, onda možemo da razmišljamo o tome da li je vreme da menjamo svoja shvatanja i naprasno omrznemo Danas ili zavolimo Šešelja, već prema ličnim sklonostima.
      Potpuno se slažem s tvrdnjom da „samo budala nikad ne menja svoje mišljenje“, ali životno iskustvo me jhe naučilo i da nipošto ne treba da verujem na časnu reč nikome ko okreće ćurak i preleće u suprotan tabor.

    1. Ne može.
      Jer šta drugo mi imamo osim Šešelja, Vučićevića, Marića, Rakovića i sličnog cuboka i otpada? Zanemarljivo malo, skoro ništa!
      A to je zato što su oni mi, odnosno oni su samo naša ružna slika u ogledalu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.