Šešelj: Presuda Karadžiću skandalozna i neprofesionalna

Ostavite komentar


  1. Stvarno mi nije jasno zašto redakcija Danasa prenosi bilo kakve izjave, osuđenog ratnog zločinca? Predsednica Novog Zelanda je dala ispravan i lep primer kada je izjavila da nikada u životu neće izgovoriti ime teroriste, ubice iz džamije. I mi moramo da počnemo tako da ih omalovažavamo i stavimo ih na mesto gde pripadaju. Na đubrište.

  2. Šeselja je takođe trebalo zadzati u Haskom zatvoru i sve one koji su kreirali ratnohuskackom politikom…

  3. Šešelj opet dobio izliv kanalizacije u mozak. Pa da, mora da brani prizemnim glupostim politiku koju je i on skrpio i koju plaćamo produženim propadanjem zemlje u ništavilo i bežanijom najsposobnijih iz zemlje, bežanijom poslednje nade za opstanak društva. Tragedija, ostaju nam na kazanu štetočinski paraziti Šešelj i šešeljoidi.

  4. a sta bi bilo da mu nas sud sudio..koja bi bila presuda ..sada slede ulice i spomenici..a zlocin ostaje zlocin

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.