Šešelj: Radikali u koaliciji sa SNS na beogradskim i lokalnim izborima

Ostavite komentar


  1. Eto nama devedesetih na velika vrata.
    Radikali na čelu sa Šešeljom, Nikolićem i Vučićem u koaliciji sa SPS … sve je isto samo Miloševića nema.

  2. „Šešelj: Radikali u koaliciji sa SNS na beogradskim i lokalnim izborima..2
    – Pa nego sa kime bi !? Samostalno ne znače ništa što se i video na više prethodnih izbora. Osim toga, više od 80% članova SNS-a su radikalski trojanci koji su pro-forma preleteli samo zbog posla. Zaljulja li se SNS-ov brod, eto njih natrag kod Voje.

  3. Žalosno je što ovakvim likovima dajete prostor u medijima. Dokle će narod u Srbiji da bude slep pored očiju?

  4. Mislim da je greska. Radikali treda da idu na zajednicky listu SNSa I na parlamentarne I na pokrajinske.
    JER JE TO JEDNA PARTIJA JEDAN PROGRAM.

  5. Posle svih borbi i nedaca koja je pretrpela SRS na celu sa Seseljem mozda bi napokon i bio red da uplovi u mirnu i sigurnu luku.

  6. Jednom radikal uvek radikal.Sada se konacno vidi da Vucic kao glavnog savetnika celo vreme ima Seselja i to je dobra prilika da narod konacno shvati da su nam na vlasti presvuceni radikali a glasnjem na predhodnim izborima jasno su rekli sta misle o radikalima. Mislim da je ovim potezom Vucic konacno resio da SNS postane deo radikalne stranke i ode sa vlasti nadam se zauvek.

  7. Kada dobiju izbore, oni koji su glasali protiv njih će tražiti način da se isele, a ostali će kukati što nema ko da ide da brani Veliku Srbiju.
    Kakav narod!

  8. Odlazak iz zemlje 1991. je bila teska, preteska odluka. Niko me nije docekao otvorenih ruku, dugo nisam video porodicu. Oca nisam mogao ni da sahranim. Sa tim treba ziveti. Od 2012. i dolaska ovih probisveta na vlast, bilo je sve manje sumnje . Ova koalicija grobara moje bivse zemlje zapecacuje bilo kakve mesane emocije. Neka sam se napatio i isplakao, ali bar ovo ne moram da gledam. Dno dna, mrak mrakova, mulj i talog koji ne mozes oprati. Bila jednom jedna zemlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.