Slavica Đukić Dejanović i zvanično novi ministar prosvete (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Još jedna od onih koji celog veka žive od politike, a kite se time kako su neki vajni stručnjaci. Ne znam samo kada su stigli od političkog angažovanja da bilo šta ozbiljnije rade u svojoj struci.

  2. Prvo što treba da uradi pravi ministar prosvete je da ukine sve privatne obrazovno-vaspitne institucije.
    Ova gospođa naravno da to neće učiniti, tako da je samim tim, nebitan lik.

  3. Могла је и да одбије, што није само она зна.

  4. Kad je blentavi Vulin bio ministar policije,vojske sad glavni BIA-e zasto ne bi i drugarica Slavica bila na pet fotelja?Rotiraju se ali doci ce dan kad ce da se rotiraju u zatvorskoj menzi zajedno sa Vucicem.

  5. Strasno, penzioner sa dobrom penzijom i ko zna koliko plata ministar? U prosveti su svi neskolovani i nesposobni za tu funkciju?

  6. Obicno popunjavanje kvote ,za koalicioni sporazum,koga briga za prosvetu.Ovim izborom,ispada vlast se ruga narodu.

  7. Kako je krenula dogurace i do predsednika nema funkcije koju nije obavljala

  8. Sramota je da ova osoba, simbol Miloševićeve vladavine, bude ministarka!

  9. Majko mila!Ne mogu da verujem.Doticna je izabrana jer nece niko drugi.Po cemu je ona strucna za ovaj posao?Po onome sto ste naveli?Prosveto,neka vam je Bog u pomoci!

  10. Šta to treba ovoj ženi? Cenim je profesionalno, odličan je psihijatar, radi dobro taj posao, zašto sada ulazi u sve ovo? Da li je „ministrovanje“, moć koju ova funkcija daje nešto što hrani ego? Na to pitanje bi trebalo sebi ministarka da da odgovor.

  11. I sta zna osoba koja nikada nije bila nikad za katedron ispred koje sede osnovci i srednjoskolci i koja bi trebala da ide u penziju?

  12. Postovanje za gdju Slavicu.Omladina ide u inostranstvo a mi zenu od 72 god stavljamo za ministra.Gdja ionako radi privatno u svojoj profesiji u kojoj je nenadmasna.Dokle je taj prag bogatstva?

  13. Zelim i ja da se vratim na posao u prosvetu, a ne penziju , koja mi dodje kao siromasniji dzeparac. Zasto je ona bolja od svih nas penzionera? Zar pravila nisu za sve ista?

  14. Sjajno Kurta uzjahao Murta. Prosvetu su scijalisti i naprednjaci odavno sahranili.

  15. Da li ce ikada i jedan resor voditi ministar koju za to ima relevantno obrazovanje i radno iskustvo?

  16. Definitivno nije dobro rešenje. Neko ko ima toliko godina i svoju privatnu praksu u struci ne bi trebalo samo da prihvati ovakvu ponudu.

  17. Pa zena ima 72 godine, treba da ide u penziju.Za ministra prosvete u sadasnjim uslovima treba mnogo energije,agilnosti,vizije.To je posao za nekog mladog coveka,punog entuzijazma i poleta.

  18. Jaka smo ti mi država kada ovu bakicu od 72 godine starosti, umesto da (najzad) pošalju u penziju, postavljaju za gospođu ministarku! Zar Srbija zaista nema sposobnije ljude od bakice, mlađe i ornije sa svremenijim shvatanjem prosvete? Zato nam tako ide.

  19. Puati ljude u 40. Da budu Ministri. Sta je sa nama kao narodom???

  20. Zar je nekad u srbiji bilo važno ko je ministar prosvete. Možda u vreme popečitelja

  21. Zanima me ko je za nas idealan da obavlja tu funkciju? Ko je dovoljno stručan?

  22. SRAMOTA !!! Zar Zakon za odlazak u starosnu penziju ne vazi za politicare i funkcionere? Kakve ona veze ima sa prosvetom? Ovo je neverovatno. Po koji put zena ministar i za koji sve resor? Zar ne postoji mladji strucniji covek za ovu funkciju u Srbiji. „ODLICNO“ nam ide samo NAPRED

  23. Izborom penzionerke na mesto MP vlast pokazuje da za prosvetu ne brine mnogo

  24. Posto joj je bliska psihijatrija, nadam se da ce dati akcenat na vecem angazivanju pedagoga i psihologa u skolama. Sve vise dace ima psihicke probleme a nemaju adekvatnu podrsku. Sve se pripisuje losem vaspitanju roditelja i skola bukvakno okrece glavu od takve dece a cesto je problem nesto drugo kao osecaj ne prihvatanja, pritisak vrsnjacke grupe, psihicko ili fizicko nasilje itd. o kojima dete nece da se otvori.

  25. Ženo, sram te bilo! Za šta si ti stručnjak? Šta si uradila u bilo kom resorua stalno si na funkciji?

  26. E ako je ona bila zadužena za demografiju i populacionu politiku, zahvalio bih se gospodji u ime svih nas koji smo u inostranstvu. Veliko hvala!

  27. ajd ispričaj onaj vic o psihijatrima: „Otkad čuješ te glasove…“

  28. Dobar dan zovem se Jelena Stanojević iz Surčina sam htela bi da vam kažem da moje dete Stanojević Aleksa koji ide u Saobraćajnu školu u Zemunu nije dobio pomoć od 10.000 din a predali smo na vreme papire da li možete nekako da proverite zbog čega nije dobio i ako možete naknadno da mu uplatiti na račun koji smo predali u školi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.