Slobodan Cvejić: Režim postaje nervozan, verovatno će pokušati preko Nestorovića da ponovi izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Znate li vi iz Centra koliko koštaju izbori i koliko je u njih uloženo :svakom penzioneru po 20.000,svakom srednjoškolcu po 10.000,svakom studentu po 1.000,svakom ugroženom iz Centra za socijalni rad po 10.000,svakom u opštinskoj administraciji po 10.000,svakom radniku EPSA po 20.000,svakom radniku pošte po 20.000,svakom poljoprivredniku po 300 evra po hektaru,koliko koštaju paketići za sigurne glasače,koliko košta nafta i benzim za autobuse,kombije i putničke automobile za prevoz ljudi iz BIH,koliko koštaju sendviči,pa kupovina glasova,koliko koštaju kol centri,koliko koštaju crni džipovi i njihovi „putnici“,…..pa to sve da ponovimo(?),nismo mi Kuvajt ili Saudijska Arabija da možemo to da izdržimo jedino da se ponovo zadužimo?

  2. Ne znam što vam Nestorović bode toliko oči???
    Što vam je profesor toliko kriv? Neće da pravi koaliciju ni sa jednim ni sa drugim..
    To što je AV pokrao, pa nije vam i za to kriv dr?
    Neko ga voli a neko ne, samo glupo je svoju (ne)sposobnost prizivati tamo nekom sa 5% glasova

  3. E Dragane, Vucica to ne brine kad daje tudje pare, ovo javno.podmicivanje nam je doslo glave, ali ovaj najnoviji izum je prevazisao sve granice bahatosti…

  4. Prijatelju ti si nervozan.Okreni obrni opet ce pobediti Predsednik Republike u Beogradu. Ako budu ponovo izbori u Beogradu Srbija protiv nasilja jedva ce proci i taj cenzus.

  5. Ovo je stvarno lopovluk neviđeni razmera koja Evropa podržava ugnhetqvanje građana od ove vlasti stabilikratija to je diktatura koju on sa kriminalcima stvara uslove za nastavak pljačke i wve u koristi za njih to su i rekli ovi iz inostranstvu pa danas po njegovom maniru napada i on i njegova takozvana premijerka Brnaba sastavio ih kao da ih je sa wvecom tražio sve gore od goreg.

  6. Koliko nelogicna i nepojmljiva izjava! Sramota je koliko je opozicija dezorjentisana!
    Sta je radjeno na kontroli izbornog procesa pre samih izbora? Ispada, nista.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.