Slobodarski pokret: Vlast Srbije prikriva podatke ili satanizuje dijasporu

Ostavite komentar


  1. Ne satanizuje on dijasporu za dzabe nego vratise se ljudi u Srbiju i SNS ne moze da pokrade glasove od tih ljudi. Zna on da to nisu njegovi glasaci a bogami ce i mame i tate da progledaju i da poslusaju svoju decu a ne Pink i ostale rezimske medije. Sve ovo predstavlja ogroman problem za vucica, narod ce izaci na ulice kad tad da ga skine sa vlasti. BOJKOT je i dalje jedina opcija borbe i Srbiji je odavno potrebna vlada nacionalnog spasa u kojoj NECE biti ukljuceni politicari koji su bili u sastavu vlade od Titove smrti posto su to dokazana ….

  2. Ja sam se zarekao da ne dolazim u Srbiju dok je sns toma-diploma i AV vodaju!

  3. Nema prikrivanja podataka,sve je jasno i transparentno e sad da li takav odnos nekome smeta jer je navikao da je drugačije pitanje je za pokrete poput vašeg.

  4. 400.000 Srba koji sü prevremeno ili za stalno vracali u Sirbiju brojcano 10-15 puta vise nego broj onih. Srba na Severu Kosova! I u usporedbi Ovi povratnici financijki ali ikulturno daleko ispred tih. Srba u Kosov zbog kojih toliko buke dize?!?! Sada je prilika da. Sirbija ukljuci tih povratnika sa svojim ustedjevima u Srbsku gospidarstvu! I Djokovic & co sa svojim milionima bi mogli biti pot. Investitori?!

  5. Vučić testirao 400 000 Srba iz dijaspore pa zna koliko ih je zaraženo?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.