Sme li Vučić da čeka izbore sa protestima na ulicama?

Ostavite komentar


  1. Ako cak uzmemo, da su sve these koje su u tekstu iznete, opoziciju nemoze niko racionalan da bira. Opozicione partije nemaju nikakav program osim da hoce da preuzmu vlast. Opozicione koalicije nemaju isto tako nikakav program, osim da hoce da smene vladu. Oni nazalost nemaju viziju za zemlju Srbiju – kako ce da razvijaju ekonomije da bi porastao zivot I Standard, sa poljoprivrede? Koju viziju imaju za obrazovanje, socialnu zastitu, zdravstvo, odbranu, itd. Koje ideje imaju za problem Kosova itd. Oni neznaju sta hoce, zato nesmemo da im damo vlast u ruke.

  2. Miki68
    A gde da kazu svoje ideje dragi botu. Na pinku? hepi? rts?
    Necete jos dugo botovi da nam pijete krv, dolaze teska vremena za vas jer nista ne znate raditi osim kao drzavni uhlebi.

  3. VUČIĆ JE NAJVEĆI KUKAVICA OD SVIH RADIKAJA AKO SE PREKOMANDOVAO SA TOMOM GROBAROM U NOVUOTVORENU STRANKU KRIMINALA I NAZAD JAKA 200 GODINA SU NAS UNAZADILI OVI LOPOVI RADIKALI.

  4. Malo je smesno pitanje da li Vucic sme ili nesto ne sme. Njegova karakteristika je da on sme sve sto god mu se prohte jer ima zastitu horizontalno i vertikalno.

  5. Sve si im rekao Miki68 u pola reda.
    Oni sem poltronstva radi lopovluka, pljačke, otimačine… nemaju ništa. Doterali su „Cara do duvara“

  6. Gospodo posto sigurno pobeđujete sacekajte april i oterajte Rio Tinto ,vi ste ih doveli.

  7. @Miki68, ljubi ga majka kako je pametan, hajde upregnite malo sive celije ako je pamet na mestu pa objasnite tako podrobno a gde bi vi to mogli da vidite i cujete, procitate, sta to opozicija ima i predlaze a da malo vise googlate, procitate nesto opoziciono, odete na neki sastanak opozicije, cujete uzivo, mozda, mozda bi vam se ucinilo da ima nesto tu pozitivno i bolje, ovako zaokupljeni svakodnevnim rijaltijem na svim nivoima, tesko da mozete da cujete bilo sta od opozicije i nekih pametnih ljudi. Ziveli

  8. @nevernik
    Naprimer preko internet moze da se objavi program i link deli preko novina, emaila itd. Nazalost samo slusamo objasnenja zasto nesto nemoze. Tako se ne pobedjuje.

  9. Samozvana ozicija „nema gde da iznese svoj program“? Pa jesu li sami rekli da neće na ove tv. sa nacionalnom frekvencijom, jer, tu mogu da budu postavljena pitanja koja nisu naručena i po volji pojedinaca. A koju su 2012. godine tv. imali SNS-ovci? Sve tv. su bile pod kontrolom DS. tačnije, Djilasa. Zato, ne lažite više, sa vama takvima, Vučić bi mogao da vlada do penzije.

  10. Ima jedno pola godine što delim isti post, i opet ću. Opozicija se žali na slab medijski prostor. Ok. Ja sam od 2000 do 2016, 2017 otprilike redovno dobijao puno poštansko sanduče nekakvih flajera i propagandnog materijala političkih partija pred izbore. Od tada – apsolutno ništa!!! Zamislite, baš ali baš ništa. Zar je opoziciji toliko teško odštampati flajere i podeliti po Beogradu bar? Lenji su, bezidejni su, a toliko ambiciozni.

  11. @Miki68, to sto ste naveli je definicija opozicionog delovanja, jer jos nigde u svetu ne postoji opozicija koja ne zeli da smeni vlast, jer valjda bi onda i oni bili vlast ili bi se bavili necim drugim jer im je sve potaman. Drugo, opozicija ima program za Srbiju, bukvalno svaka stranka i pokret ima svoje planove, a koliko su ostvarivi, to je druga prica i podlozno raspravi. Trece, „ne moze“ se pise odvojeno, tako da, mozda se u realnom svetu „napredna“ politika primila previse dobro nazalost, ali nas bar u ovom virtuelnom postedite i vase „napredne“ gramatike.

  12. Režimu ne treba dopustiti mir i inicijativu za podmetačine i planske afere, jer je to očigledna taktika, da bi se „kapilarci“ stalno držali u haosu i zabludi. Stranke treba da se aktivno uključe, dok „ekolozi“ blokiraju puteve, „političari“ treba da blokiraju predsedništvo, vladu, ministarstva, medije, sudove i tužilaštva itd., sve sa konkretnim zahtevima za ostavkama, već prema brljotinama vlastodržaca. Recimo, protesti u Šabcu i Beogradu zbog nezakonitih postupaka policije i tužilaštva prema protestantima i huliganima (ostavke po imenu i prezimenu nadležnih da obezbede zakonitost postupanja) itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.