SNS će odgovoriti timom na kandidaturu Đilasa

* Očekuje se aktivna uloga Nebojše Stefanovića, Nikole Selakovića, Gorana Vesića, Milutina Folića, ali i Siniše Malog
Kako će SNS odgovoriti na ulazak bivšeg gradonačelnika u trku na beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Kakve su ovo nedotupavnosti?
    Đilas je em Vučićev trojanac koji treba da odvuče glasove(kako bi inače vodio KSS onoliko dugo bez da mu se dozvoli-uz odgovarajući reket, naravno), em se gradonačelnik bira u skupštini grada glasovima odbornika.
    Ne razumem čemu toliki spin kada mesto gradonačelnika ne osvaja ime kandidata nego ime odbornika koji ga bira.
    Šta garantuje Đilasu da će biti izabran, kada nijedna glasačka mašina(a sve poslaničke-odborničke grupe do jedne svih stranaka, su glasačke mašine) ne stoji iza njega?
    I svi do jednog barataju imenima a niko nije spomenuo šta će da uradi kada i ako dođe do mesta gradonačelnika.

  2. Zašto naprednjacima nije svejedno ko će se iz opozicije kandidovti za mesto gradonačelnika Beograda!? Kada su saznali da bi to moga biti g. Dragan Đilas, ličnost od integriteta i sposobnosti kakvu oni nemaju u svojim redovima, ozbiljno su se zabrinuli. Sada im predstoji ( ono po čemu su poznati) prljava i nečasna propaganda s ciljem da izmišljenim pričama oblate Čoveka, uvereni da će to imati efekta kod prostodušnog i naivnog sveta u našem glavnom gradu! Nadajmo se da takvih u Beogradu ima sve manje.

  3. Znaci, svi na koje Vucic moze da racuna, odnosno, svi koji predstavljaju "kvalitetni kadar" SNS, morace da izadju na megdan Djilasu. Bas ih je uhvatila panika. Prosuce tone blata po svom protivkandidatu, uz pomoc svojih poltronskih medija i NECE PROCI. Sad ce se videti "pamet" koja cini vlast u ovoj drzavi.

  4. A njih je bilo deset na jednoga…
    O, zar se i to može?
    Da, jer mi smo unapređeni šešeljoidi!

  5. Mislim da će SNS pre promeniti ustav i uspostaviti npr. da ko vodi državu, može da izabere da vodi i jedan grad po izboru… a priču sa timom smo slušali i na prošlim gradskim izborima… I dobili sve go "mesi" i"ronaldo"

  6. Neko ko je branio policiji da pomogne narodu pri divljackom nocnom rusenju Savamale, neko ko je ministar policije i sef sluzbi bezbednosti i spijunaze u Srbiji da ne Zna ko je rusio Savamalu, i jos se pravi blesav da ce "sluzbe raditi na tome"prelazi okvire zdravog razuma koje samo presvuceni radikali mogu uraditi. Pokazali ste se i danas u parlamentu…

  7. jedini čovek koji zaslužuje da se kandiduje za gradonačelnika je momak , mislim da se zove vukša, čovek koga je ova novoradikalna horda hapsila i kažnjavala zato što je uređivao i obeležavao autobuske stanice – neki bi rekli stajališta, i koji je u poslednjih nekoliko godina sproveo nekoliko stotina akcija. svi ovi reciklirani pozicionari i šatro opozicionari nisu ni do kolena ovom mladiću. žuto-patkari i , eventualno djb, razmislite o kandidatui ovog čoveka !

  8. Zasto Dragan Djilas treba da pobedi i postane gradonacelnik Beograda /znaci da pogede i kandidati sa lista demokratske opozicije.? Nesporno da je Dragan Djilas imao i gresaka , gresaka cije posledice nisu bile od uticaja na Srbiju /podzemni kontejneri, seca platana, BusPlus../.Greske koje su napravili bivsi radikali zajedno sa SPS-om su posvadjale gradjane bivse Jugoslavije, oterali Srbe sa vekovnih ognjista, napravili necuvenu inflaciju…greske za koje su potrebne decenije da budu ispravljene/ i sada Vucica obozava Zapad.Zasto? Zato sto je napravio bladostanje narodu u Srbiji? Do izbora demokratska opozicija ce se UJEDINITI u podrsci Draganu Djilasu i odustati od svojih kandidata, bez obzira sto je Vesna Rakic Vodinelic, najbolji kandidat, svakako i Miroslava Milenovic ali ce svakako biti u timu koji ce Beograd vratiti Beogradjanima.

  9. Ako opozicija bude cepidlacila nikada necemo smeniti Vucica. Djilas nije idealan, ali je dobar kandidat – alternativa Vucicu. Pitanje treba da bude, ne kako zamisljate gospodina Idealnog, nego da li vam je blizi Vucic ili Djilas, po svojim uverenjima, praksi i politici. Dakle, kada ovako postavimo pitanje, mislim da je ono retorsko, dakle ne zahteva odgovor – i pored svega ja glasam za Djilasa.

  10. Nije dužnost ministra policije da bira gradonačelnika Beograda,već da hvata ubice Djindića i istaknutih novinara i ubica i Topčideru! To mu je posao,a ne da vuče članove SNS da imaju gradonačelnika Beograda,jer nisu svi članovi SNS!

  11. Kada bi se Djilas malo osvestio i vratio se u proslost da se seti sta je sve radio i kako je obavljao funkciju gradonacelnika, bio bi bar malo pametniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.