SNS: Cinična briga za PKB

Ostavite komentar


  1. Zato Đilas za direktora PKB postavio Miškovićevog bliskog saradnika, koji je po direktivi uzimao nepovoljne kredite i tako ojadio PKB.Đilasa i Miškovića je zanimalo građavinsko zemljište a ne pokretanje poljoprivrednog kombinata.

    1. E moj Pele ili neznas ili se pravis PKB i ostale firmr su unistene devedesetih za vreme inflacije i vlasti crveno crne koalicije koja je i sada na vlasti
      U to vreme sam saradzivo poslovno sa PKB dobijes robu valuta za mene bila 15 dana u vreme dnevne inflacije 1000posto
      Uzmes robe za recimo 5000maraka a platis posle 15dana 50maraka
      pa je koalicija crveno crna donela uredbu o vracanju cena 30dana unazad Sta mislite kako su propale BG robne kuce i ostale firme
      2000god u tim fimama nije bilo obrnog kapitala ni za solju kafe
      Osale su dobre lokacije stare masine i radnici koji su podrzavali sve ovo gore napisano jer su dobiali secer ulje polutke i.t.d.
      Emoj pele nemas ti pojma

    2. A sto ne i Miskovic.Ne dokazase da je kriminalac.Sto su bolje pare arapa od Miskovicevih.Jedino sto je procenat veci kod arapa.

  2. Pa kad ste do sada Arapima poklonili i avioprevoznika i suvi centar grada, a svi vidimo sta od toga ispade, naravno da smo zabrinuti i za PKB koji ce isto proci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.