Đilas za Danas o izboru Vučevića za mandatara: Boljeg kandidata, a da je na slobodi i da nije na poternici, nisu mogli da nađu 1foto (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ)

Dragan Đilas, narodni poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde, povodom izbora predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića za mandatara za sastav nove Vlade Srbije, kaže za Danas da je apsolutno nebitno ko je premijer dok je Aleksandar Vučić predsednik.

„Apsolutno je nebitno ko je premijer dok je Vučić predsednik. Pa ne mislite valjda da će Ana Brnabić sada umesto Vučića Vučevića zvati šefom!?“, navodi Đilas u izjavi za naš portal.

Poručuje da je sam Vučević pravi SNS kadar.

„Sve je dobio zahvaljujući poslušnosti prema familiji. Jedva završio srednju školu, isto ponovio sa fakultetom. Povezan sa ljudima iz kriminogenog miljea. Boljeg kandidata, a da je još uvek na slobodi i da nije na poternicama Interpola, realno nisu mogli da nađu“, navodi Đilas.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneo je danas odluku kojom je predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića predložio za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari