Mila Popović (SSP) "predložila" izborni slogan za SNS 1foto FoNet Milica Vučković

Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica, reagovala je na pisanje medija da će lista SNS za naredne izbore u Beogradu biti nazvana „Skok u budućnost“ i istakla da takav skok „lomi noge“ našem gradu.

„Slogan SNS za naredne izbore treba da bude ‘Skok u provaliju’ jer to oslikava deceniju njihove vlasti u Beogradu“, istakla je Mila Popović, dodajući „sve nam se raspada“.

„U dva dana su se desila masovna ubistva, a ništa nije preduzeto 11 meseci da se bilo šta promeni. Javni prevoz se raspada, pale nam se autobusi, točak koji je otpao je ubio prolaznicu na ulici. Saobraćajne gužve su užasne, ulice su pune rupa, metroa nema ni u tragovima, nijedan most nije sagrađen. Urbanistički haos je na svakom ćošku, gradi se i ruši se gde i kako investitori bliski vlasti žele. Grad pliva u korupciji, gradska preduzeća su na ivici opstanka. Preko potrebna Tiršova 2 obećana pre šest godina još nije ni počela da se gradi, autobuska stanica se ne završava sedam godina, Bulevar patrijarha Pavla kasni i ne zna se kada će, fabrike za preradu otpadnih voda ima samo na slikama SNS brošura.

“Zato je jasno da ovakvu nepogodu građani Beograda više ne mogu da izdrže, a ovu vlast poslaće na smetlište istorije na prvim slobodnim izborima” zaključila je Popović, a prenosi SSP u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari