SNS: Horda fašističkih huligana i sinoć divljala po Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Nije istina…….nikakvi fašisti nisu u pitanju,nego nezadovoljan narod,prevareni i opljačkani glasači i neglasači.Živimo pod nametima i pretnjama i neviđenim pritiskom,gore nije bilo ni pod turskom….proučite i shvatiti ćete da u stvari nikada nije bilo gore.To je istina a ne ubeđenje ni pripadnost nekoj partiji.To je danas stvarnost.

  2. To su huligani koje je av pripremao do danas za ove dogadjaje. Organizuje slobodne izbore. Oslobodi medije. Imaćeš podršku 10 odsto. Sns na sns. Ili av na av.

  3. Nije u redu što SNS svoje koalicione partnere i stranačke kolege naziva fašistima – to definitivno šteti ugledu stranke. Ako to uopšte i postoji.

  4. Nijedan odbor, nijedne stranke, NIJE institucija.
    Osim u glavama praznoglavih botova.

  5. Užasno je kada se vide slike huligana koji uništavaju Novi Sad…grad koji je primer lepote i svakom je teško ko iskreno voli taj grad da gleda da neko lomi i uništava nešto što je deo svih nas…ako žele proteste uredu ali neka protestuju mirno a ne da se da prilika huliganima da uništavaju!

  6. Sve je ovo kriv Vučić. Dozvolio je bagri da pravi nerede i uništava imovinu. Narod je dao njemu vlast, a on hoće da je preda bandi. Ko treba da se bori sa njima: narod ili policija?

  7. U JAVNIM PREDUZEĆIMA 10% POVEĆANA PLATA KO JE POMOGAO SNS ZA VREME IZBORA 🙂
    DECA I LUDI NA SEBE DIŽU RUKU ZBOG SMEŠNIH DUGOVA.
    PORODICE ŽIVE BEZ STRUJE GODINAMA
    NIKO NEMA PARA ZA ADVOKATA NI ZA ŠTA
    SUDIJKE ŠLALERKE DOBRO RADE U KREVETU
    KO IMA PARA MOZE I MABIJAK I PEDOFIL I UBICA DA BUDE SA NANOGICOM 6 MESECI
    NOVINARE UBIJAJU JER NE SMEJU DA IH ZATVORE
    SVI MEDIJI REŽIMSKI
    NATURAJU ŽUTE KAO OPOZICIJU A NJIH NAROD POSEBNO MRZI I NEMAJU VEZE SA PROTESTIMA
    BRNABIĆKU UHAPSITI KAO KRIMINALCA I OSUDITI NA 40 GOFINA ZABELE U MUŠKOM PAVILJONU

  8. SNS GOVNA IMAJU KAMERE I MOGU DA IDENTIFIKUJU SVOJE KAKO BACAJU KAMENICE. LEPO IH BLER NAUČIO KAKO DA SAMI SEBE UNIŠTIMO DO KRAJA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.