SSP: Zaposleni u novoosnovanom preduzeću za naplatu karata ucenjeni da rade kampanju SNS-a 1foto FoNet Marko Dragoslavić

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić je zaposlenima u novoosnovanom preduzeću za naplatu karata, na sastanku održanom u JP „BG metro i voz“, objasnila da im je obaveza da stoje na štandovima Srpske napredne stranke (SNS), rade akciju „od vrata do vrata“, čak i tokom radnog vremena i da će za to dobiti naknadu za prekovremeni rad, izjavila je danas predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović.

Popović je u pisanoj izjavi dodala da će danas „isti ljudi, po naredbi direktora preduzeća, deliti poklone Beograđankama za 8. mart“.

„Ko odbije da učestvuje u ovim stranačkim aktivnostima, dobiće otkaz“, tvrdi Popović.

Popović je istakla da će direktor Slaven Andrić krivično odgovarati ukoliko radnike, angažovane na stranačkin poslovima, bude plaćao „našim parama kroz formu prekovremenog rada“, jer je to zastrašivanje i pritisak na birače, kao i zloupotreba funkcije.

„Očigledno je da u SNS više ne veruju ni njihovi aktivisti, pa su primorani da ucenjuju ljude iz gradskih preduzeća, koji sada moraju ne samo da obezbede glasove i dolaze na mitinge, već i da aktivno učestvuju u kampanji laži i obmanjuju Beograđane“, rekla je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari