SNS mora da plati Đilasu 300.000 dinara

Ostavite komentar


      1. Baš si aktivna,prava pčelica.Samo što iza sebe ne ostavljaš med nego…
        ‘Ajd’ jednom napiši koliko sendviča vrediš?

    1. Pravda se, ovih dana, vrlo često svojata kao nešto što eksluzivno pripada baš svakome od nas pojedinačno. To se dešava jer pravda spada u emotivnu kategoriju i slika je individualnog doživljaja onoga što nas okružuje. S druge strane, pravo je egzatna nauka u kojoj nema mesta za emotivni doživljaj pravde, a pogotovo ne za onaj u kome opovrgavanje odluka sudskih vlasti počinje da biva suština delovanja izvršne vlasti.

    1. Pripremite šlajpik u slučaju da i Vas tuži, ako u njemu, uopšte, nešto ima osim prazne magle i ostataka sendviča.

  1. simpaticno je da u ovom kontekstu simpstizeri sns ( da ne kazem botovi ) omalovazavaju odluku suda a u nekim drugim se kunu u pravnu drzavu (sto iole inteligentan gradjanin zna da nije nikako odlika patokratske Srbije).

    1. Upravo tako, ali bi, takođe, umesto što pišu glupe, nesuvisle i otrcane komentare ili klikću na plus ili minus, objasne sami sebi, svojim istomišljenicima i građanima uopšte zašto ti lopovi, tajkuni, kriminalci, prevaranti,………etc nisu – od kada su zaseli na vlasti – bilo na koji način procesuirani za svoja „nedela“ i smešteni, shodno zakonima, na mesto koje takvima pripada? Umesto da, bar, umuknu oni mašu svojom brukom, nemoći i nesposobnošću čime se samo ukopavaju u sopstvenu žabokrečinu. Čudno rezonovanje, zaista, jer je neminovno da to sve jednog dana dođe na naplatu.

  2. To je prljava taktika Vučićeva još iz radikalskih dana. Od uvek je lagao napadajući protivnike bez ikakvih dokaza, skrivajući se iza imuniteta. Pokažite mi jednu jedinu presudu protiv Djilasa, Jeremića, Tadića…..

  3. Ma, da… Providno je i samo slepci ne vide (ili su plaćeni da ne vide), da u Srbiji postoji lobi u okviru Pravosudnog sistema (Tužilac, advokat, Sudija)… U ovoj zemlji ne postoji nezavisna sudska vlast…Koji sudija će presuditi protiv Žgadije na vlasti, osim ako nije tako dogovoreno…. Onda senu i rastale pare…. Pare od svih nas….Pljačka na državnom nivou… Sve strukture vlasti su uključene u to…. Zato tu i tamo nastrada neki advokat, jer je preterao u lopovluku, pa moraju da ga uklone… Tražite dokaz… Pa koji slučaj ubistva i ranjavanja advokata u poslednjih 5 godina je rešen…. Praznoglavci…. Lakše vam je priključiti se, nego li podići glas protiv sistema na čijem čelu je bivši Slobin Ministar propagande….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.