SNS: Na Čukarici napadnute dve aktivistkinje

Ostavite komentar


  1. Najblaže rečeno propagandne konstrukcije. Poruka prestanite da od vrata do vrata vrbujete gradjane za SNS.

    1. I menu su disla tri penzionera na vrata,Ali IH moj muz kultrno otkacio.Stradno,be znam state su obecali Tim jadnicima da idu I’d vrata do vrata I uznemiravaju narod.

    2. Nije to nasilje nad zenama, vec je nasilje nad politicki instruisanim ljudima. Kakve veze ima sto su one zenskog roda? Da li to znaci ako je zena da moze po glavi da ti skace i da ti dolazi na vrata i uznemirava? Znaci, kada prihvatis neka pravila igre i udjes u tu igru onda nema vrdanja zensko – musko. Isti su svi. Znaci bot je bot koji god pol da koristi. Svi su svesni kada radis takve stvari u ime stranke da mozes da se suocis sa svakakvim neprijatnostima, sto bi to bilo razlicito ako si zena? Nije njih niko iz cista mira sreo na ulici i maltretirao da bi ih neko sazaljevao. Te zene dobijaju pare za taj posao koji rade, to je sve sastavni deo posla. Nista strasno. I sigurno ih niko nije tukao, nego ih je oterao kao sto i zasluzuju.

    1. Koji ljudi? Ovi sto uznemiravaju ljude i teraju ih da glasaju? Znaci, dobile su taman kako i zasluzuju. nema one sta meni na vrata da dolaze. Teraj se u tri lepe i cao – zdravo. Pa nisu svi dripci u ovoj Srbiji da moraju da postuju sta im stranka kaze. Imate vi svoje degenerike, pa njih obilazite.

    1. Pa vi da imate malo razuma i srama ne bi ste ljudima viseli na vratima non stop. Ne salje SZS retardirane ljude da obilaze gradjane i uznemiravaju ih. Steta sto se zavrsava sve verbalno, pa bila to zena, baba, ili deda, nebitno je.

  2. Ne opravdavam nasilje ali već su sa svojim dolascima od vrata do vrata dosadili i bogu. Često su na ulici oni bahati i bezobrazni

  3. E, to me podseća na ono, „Ana Karić i Nikola Karović, sreli su se na Trgu Dimitrija Tucovića i onda otišli na Čukaricu,….,da popiju kafu!“

  4. Ovi koronAVirusi napadaju sa svih strana. Po ceo dan kidisu na vratam preko tekefona, sve ti nesto nude u nadi da ce ti se uvuci pod kozu i poceti da te glodju iznutra,

  5. Ne znam zašto objavljujete ovakve vesti… Ako je uopšte istina to što kažu. Samo u ljudima izazivate mržnju i bes. I prema jednima i prema drugima.

  6. Pa što žene, kada samo promoviše stranku, žene SNS nisu bezobrazne, a gde to ima. SNS je najjača stranka u Srbiji.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.