SNS nam nije skupljao potpise

Nenad Konstantinović, funkcioner Srbija 21 i kandidat za poslanika sa liste UDS-a, za Danas

Ostavite komentar


  1. To i jesu vase realne brojke 200 potpisa. To ste skupili i to cete dobiti sumnjam da ce biti vise na izborima.

      1. Rodjace, mi smo i prosle godine objavili vas dokument, tacnije mejl u kome se dogovarate za kancelarije koje vam je obecao bata Andrej, inace svi ste bili.Dinkicevi puleni.

  2. Vi upravo to i radite. Skrećete nam pažnju kojekakvim izmišljotinama i skandalima, ne bi li “ubrali” koji glas. Ako je struka rekla da izbori mogu da se održe, vi tu ništa ne možete jer niste kompetentni za takve odluke i izjave.

  3. Pokazali ste da ste sposobni da za sada samostalno pripremite svoje glasačko telo, samo da li je to dovoljno?

    1. Pa jedino priznanje (laz) koje sam procitao je da im je SNS skupljao potpise, kakav apsurd!

  4. Svaki protivnik je važan i dovoljno je da bude jedan glas više i da sve odluči. Ko bi normala iz SNS-a pomagao protivniku u skupljanju potpisa

    1. Pa vidis da nemaju kako da se opravdaju za skupljenih 200 potpise nego odma na SNS! Mislim malo je ovo sve vec postalo providno i za deciji jutarnji program.

  5. Iz koje ste se vi rupe stvorilinije mi jasno a još manje ko su ti ljudi koji su dali potpise to mora da je neko od vaših rođaka i porodice

  6. Nisu drugi sakupljali za vas, ali ste morali da iskeširate za svaki potpis.

  7. Čist spin, okrivljuje se vladajuća stranka ( kao dežurni krivac), da bi se o tome razglabalo u medijima, a u suštini su verovatno morali da plaćaju svaki potpis, da bi uopšte mogli da sakupe dovoljan broj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.