SNS nastupa bez kandidata za gradonačelnika

Kampanju naprednjaka neće predvoditi jedna ličnost, već će biti predstavljen tim za prestonicu
Gradski izbori neće biti spojeni sa ustavnim referendumom, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. medijski ““““stručnjak““““ Nebojša Krstić?!! Taj čovek je pokazao koliko nisko moralno možeš da padneš, tj da pokažeš koliko morala i nemaš.

  2. I na poslednjim izborima nije istaknut kandidat SNS za gradonačelnika, pa smo dobili malo(g). I sada će biti "živeo AV", a dobićemo ponovo malo(g), jer on je (njima) najbolji…. Mnogo mali zna da bi ga AV pustio niz vodu. Zamislite da ga pusti niz vodu, a ovaj počne da priča,… propali bi Parovi i Zadruga.

  3. sto ne rekoste sutanovcu da nece biti ustavnog referenduma – covek se istrcao i ispade da je on glasnogovornik sns buducih poteza – sto on u sustini i jeste

  4. Nebitno ko će biti kandidat SNS za gradonačelnika jer o svemu kod nas u Srbiji odlučuje samo Vučić. On je i predsednik, premijer, komandant vojske, tužilac, sudija. Još samo da preuzme funkciju verskih poglavara i onda je komletirao svu vlast. Teško narodu.

  5. Jos jedan "visokoumni" trik A.V.-A.V.-a, da bi se i dalje "opozicija" bavila sama sobom. Nije ON toliko JAK, koliko ste VI ( tzv opozicionari ) slabi, zato je i na Prestolu – samokrunisani DESPOT i DIKTATOR u pokusaju.Na opozicionoj sceni Srbije potrebni su neki novi klinci a svi trenutni tzv opozicionari i njihove "stranke" ili privatna preduzeca sto su od njih napravili radi licne koristi ( kao na primer Cedomir i njegov LDP ), treba da odu u politicku penziju a neki bi morali da zavrse i na politickoj DEPONIJI.

  6. kako AV ne podnosi konkurenciju na bilbordima , tako je i idlučio da samo njegove slike ostanu na istima.
    takođe , znajući da njegovi neće glasati za malog,vesića,brnabićku i slične ,ovako ce i ovde nametnuti svog ““kandidata““ posle izbora , onog za koga sns-ovci sigurno ne bi glasali

  7. I šta,kao glasamo za tim,koji tim,e Srbijo vreme je da mućneš glavom ne kažem da su i oni drugi bolji ali ovi su sigurno preterali.

  8. Ovo se po prvi put desava da se na izbore izadje sa timom ljudi koji ce voditi prestonicu, a ne sa jednim covekom iza koga se kriju svi oni koji bih se samo ocesali za fotelju, a da ih bas briga za gradjane.

  9. Cudno. Drzavom moze da vlada jedan covjek, gradom ne. 🙂 Ja bih u taj tim uvrstio Guzenbauera, Blera, Sredera, Orbana, Putina, Erdogana, Djordjevica, Muslina, mozda kog arhitektu… Btw. moze i referendum uz izbore u BG. Pitanje bi moglo da glasi: Kako Beogradjani zele da im izgleda grad?

  10. Da, ukljucite opet i Vesica i Krstica da od Beograda na vodi dobijemo Beograd na hlepu i vodi. Naperdno, nema sta. Bruka.

  11. Ista providna taktika, kao kad je smenjen Djilas a doveden Mali, a ustvari svi glasovi da se kače na Vučića, iako nije kandidat za gradonačelnika.Teško da će ova UDICA, ponovo proći !!!

  12. Sadasnji gradonacelnik i treba da ostane na toj funkciji. Beograd je poceo da cveta zahvaljujuci njemu i predsedniku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.