SNS: Širenje mržnje prema Vučiću

Ostavite komentar


  1. Pa dokle bre vise . Kako vas nije sramota…svaka kritika je širenje mržnje. ..Pa da li ste normalni više ljudi….da li ste normalni
    Povraća mi se od vaših saopštenja
    Večeras vaši mladi idu od vrata do vrata stana u mojoj zgradu. …svi im zalupe vrata čim se predstave ko su i odakle su….da li je to mrznja prema AV?
    Da , da ne zaboravim…oni zapisuju ko ih je odbio…..da li je u istoriji čovečanstva neko normalan popisivao svoje neistomisljenike….
    Da li vas to podseća na nešto?

  2. Svako ima pravo da nekog voli ili ne voli, ali širenje mržnje nije dozvoljeno. Upravo to neki ljudi iz opozicije rade koristeći internet, ali i druga sredstva kao oružje za širenje mržnje prema predsedniku države.

  3. To samo majka može da voli…sve odtalo je samo licemerno uvlačenje i poltronisanje! A tu smo mi Srbi majstori, još od turskih vremena. Bili su Turci stolećima i u Bugarskoj , Grčkoj , ali samo su Srbi menjali veru za večeru… Ali ovi njegovi koji ga sada "vole" , biće mu i najveći neprijatelji kad uskoro izvrši dobijeni zadatak. Primer je Martinović. Kako će ga tek taj pljuvati , sine…Ono pljuvanje i vredjanje pre nego mu se ušlihtao biće oda radosti…

  4. Ko je to nama bezuspesno sirio mrznju prema mnogima,pa cak i prema Premijeru Srbije,nego poklon Gospoda Boga…??? Pa sada zanjite…!!!!

  5. Ne brukajte vise vaseg predsednika on je na ivici placa zbog vas,Amfilohija, i svih ostalih koji mu smetaju da postane joooos veci.Dajte,pomozite coveku i umerite se u izjavama i saopstenjima ne ponasajte se kao babe preko plota.

  6. Treba da se stide sebe! Prepuni su mržnje prema Vučiću bez razloga, a on se bori za interese Srbije i svoga naroda!

  7. Botovi idite na sajt informera, alo, telegrafa i ostalih bljuvotina, ovde uzalud gubite vreme.

  8. Ширење мржње према највећем издајнику у историји српског народа није ни грех, ни неморалан чин.

  9. Zar ovaj text nije vid sirenja mrznje..to slusamo od 2012 godine..Narodu treba sigurnost a ne guranje u neko mracnjastvo. .Ko je rusio Savamalu..?

  10. "Jedini cilj Šutanovca, Šapića, Đilasa, Jankovića i Jeremića jesu vračarski pašnjaci, skupi satovi, grčenja u centru Beča, gliseri, privatni avioni i dnevnice, navedeno je u saopštenju."
    Tipičan primer širenja ljubavi SNS-ovaca.

  11. Od kako imamo visestranacje , prvi su poceli da masu recju mrze me ovi iz SNS, posebno predsednik i dans ne prestaje. NESEMO DA SE DELIMO NA CETNIKE I PARTIZANE ZBOG NECIJIHFOTELJ!!!!

  12. Nije tačno da ga opozicij mrzi, u pitanju je određena vrsta gađenja koju osećamo prema nekom ili nečemu što je amoralno i odbojno zbog licemerja, nekulture i opasnosti za sve civilizacijske vrednosti do kojih nam je stalo. Šljam koji je okupio oko sebe samo potvrđuje da su štetna i prolazna pojava kao i mnoge druge bolesti protiv kojih se društvo bori.

  13. Jeftini trikovi esenesovštine. Emotivni momenat za izazivanje sažaljenja. Nepoštovanje i prezir nazivaju mržnjom. Evo ja ne mrzim Vučića, niti ga volim. Ravnodušan sam. Ali – ič ga ne poštujem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.