SNS već ima spremne napade na Mariniku Tepić

Sagovornici Danasa o šansama potpredsednice Stranke slobode i pravde kao predsedničkog kandidata

Ostavite komentar


      1. Ovo sto vi botovi radite podrzavajuci osvedocene lopove uci ce u politicke anale. Neverovatno, zivite bedno, prodajete se za sendvice u najboljem slucaju primate po 20.000 dinara dok oligarhija za koju biste stavili glavu na panj svakodnevno pljacka i vas i nas. Kad tad ce ovi tvoji pasti i najverovatnije pobeci iz zemlje ali sta ces ti jadna i oni poput tebe? Kako cete ostale gradjane pogledati u oci? Ili vas bas briga jer nemate obraza i onako.

        1. Ali i vi podržavate osvedočene lopove, tako da ne vidim razliku između vas i botova. Je l vi stvarno mislite da je Đilas bolji od Vučića? Ista su to… Ono što ja vidim je da nas je Đilas kupovao nekakvim slobodama i prividom demokratije, ali za leba nismo imali. Sada imamo bar za leba, mada demokratija umire. Iskreno, ne sviđa mi se ni jedno, ali ni drugo.

          1. Za leba imate od medjunarodnih kredita. Od dolaska na vlast Šešeljevci su uduplali dug (sa 14 milijardi dug je skočio na 27). Sve institucije države su uništene. Skupština, sudstvo, zakonodavstvo, ….Predsednik države po ustavu nema nikakva ovlašćenja a odlučuje i o utakmicama druge lige.
            Zašto niste osudili Djilasa za sve kradje koje stalno pominjete?

        2. A koji ste to VI a koji smo to MI?Ako smo mi toliko glupi i zivimo sa 20.000 dinara sa koliko ti pametan ziviš?120.000 i nije dosta?Nije,to ste vi,elita kaki boje…

      2. Neće pobediti u drugom krugu, nego u prvom. Žena od integriteta i što je najvažnije NE LAŽE. Istina je njeno najmoćnije i najvažnije oružje

        1. Što bi rekao Vučić, sipa istinu brzinom munje. Sve mi se više čini da Đilas i Vučić sarađuju, pa izgeda da su i botove krenuli da dele, valjda je tako jeftinije.

    1. Ja ako izadjem glasacu iskljucivo protiv nje, ma ko god bio sa druge strane.

    2. Pa izadjite, ko Vam brani. Ako Vi želite da glasate za ženu koje je promenila sto stranaka, to je Vaš izbor. Žena je klasičan manipulator, izmišlja laži svakodnevno.

  1. Interesantno kako se u beogradskoj stampi nista ne menja decenijama ,bez obzira na garniture na vlasti.Narocito od raspada Jugoslavije,od kad Srbija nikako da se povrati.Verujte, ovo drustvo nece nikuda i niucemu napredovati dok se ne oslobodi neokomunisticke dogme uoblicene u SRS,SPS i SNS,koje treba lustrirati pod hitno.Nema vremena za mesetarenje,jer sve drugo vodi u rat

    1. Vise mi se svidjaju ovi neokomunisti kako ih nazivas, nego one tzv. demokrate od 2000-2012. godine.

  2. Ma moze da vas ima i 50 kandidata, ali sve je to dzaba kad im narod ne veruje. Svojim ponasanjem lose uticu i ne ostavljaju pozitivan utisak. Narod ce odabrati stranku Sns,ona zasluzuje glasove.

    1. Je l vama nije jasno da narod iz manjih sredina guraju u autobuse i teraju na glasanje, a onda gledaju kako se glasalo?

        1. Ona je javna ličnost i javno će dobiti odgovore na pitanja koja je postavljala.

    2. Malena svako jutro ustane, pogleda u ogledalo, i kaže – Narod, to sam ja! 😀

  3. Verujem da su napadi na gospodju Tepic vec pripremljeni ali sve je to toliko izlizano i providno da je vec i sramota ( kao bacanje kokoske ili lupetanje oko lazi za Morovic ) . . . za javne uvrede , klevete i difamaciju ( i za njih su vec spremni Pilja , Bekvalec , Martin – ovic , Atlagic ili blatoidi ) odgovor su Tuzbe sa zahtevima za obestecenja ( u milionima RSD – a ) . . . i svom programu predloziti izmenu Zakona o klevatanju ili difamaciji sa hitnim resavanjem u roku od 48 sati ( kao u Francuskoj ) da se iskoreni ovaj primitivni radikalsko naprednjacki govor mrznje , uvreda i lupetanja . . . inace verujem da bi gospodja Tepic , u direktnoj debati , “ izboksovala “ naseg Acu i ostao bi grogi kao Nicolas Sarkozy ( bivsi francuski predsednik ) posle presude na tri godine zatvora ( dve uslovno ) . . .
    Dakle PODRSKA gospodji Tepic i DaSeVidi N 1 Nova S , MaxAdrija , Mentalno Razgibavanje i svim neutralno slobodnim medijima . . .

      1. Pa šta i da podržava? Kakve to veze ima?
        Nemoj mi samo reći da podrška rezoluciji o Srebrenici automatski uskraćuje pravu podržavaocu da javno govori o lopovluku Vučićevih državnih mafijaša?
        Mada, i da mi ovo potvrdiš, ne bi me začudio jer vi botovi ste poznati po totalnom odsustvu logike i mozga.
        Evo, ja ne podržavam tu rezoluciju. Da li bar meni dozvoljavaš da javno govorim o Jovanjici, Krušiku, Telekomu, softveru za državne plate i ostalim lopovlucima što se ređaju kao na tekućoj traci?

      2. Ono vaš Aca beše išao u tu Srebrenicu (i tu ne mislim na one ratne godine nego ono posle, kao humano lice Srbije) da se pokloni žrtvama pa ga nesto kamenjem ispratili ….

  4. Tepic je trn u oku napredne bratije sto se moze videti iz komentara. Strah naprednjaka je takav da vec spremaju prvu internet brigadu iz druge vuciceve armije da se posebno obracunava komentarima sa nama koji je iskreno podrzavamo, kao i bilo kog drugog ko je protiv ovog autokratskog rezima.

    1. Znamo da spremaju udarnu brigadu internet botova što će blatiti Mariniku i ostale iz opozicije.
      Da, pa? Šta će ta bot brigada postići? Ništa!
      Da li oni stvarno misle da kad neko vidi lavinu uvreda i kretenskih komentara o Mariniki, svoje dotad pozitivno mišljenje o Mariniki promeniće u sasvim suprotno?!! Neće.
      Kao što dokumentovane i tačne informacije koje Marinika iznosi o SNS mafijašima vrlo malo čine da SNS teletabisi menjaju mišljenje u Vučiču i njegovim lopurdama, još manje će tupavi i uvredljivi komentari o Mariniki učiniti da ne-botovi promene mišljenje i postanu Vučićevi botovi!
      Podele u Srbiji su manje više gotove i ko je Vučićev bot, taj ostaje Vučićev bot, a ko za ovih 9 godina Vučićeve vlade i pljačke nije postao bot, taj to nikad neće biti!

  5. Marinika ima harizmu, uporna, dosledna, srčana, hrabra. Stvarno bih volela da je vidim kao kandidata opozicije.
    A razne Dace, Mace, Jace i ostale su ispunile svoj bonus, pa bi mogle na pauzu.

  6. Jel izmislili da je bila u LSV-u i da je potpisala dokument za rezoluciji o genocidu u Srebrnici ?

  7. Ako opozicija misli ozbiljno sa pobedom ili bar dobrim rezultatima na izborima, moraju par meseci pre istih da izvuku nekog anonimusa, najbolje potpuno neutralnu ličnost, iz normalnih krugova (neki lekar, književnik itd) a ne od pokondirenih („preduzetnici“, ili „umetnici-glumci“ itd.). Ako budu kandidovali ovu gospođu, onda je janso da ni nemaju ozbiljnu nameru da pobede. Pa neki jutjuber bi dobio više glasova

  8. Prvo, molim da za nas koji ne znamo hijerarhiju kumova u Srbiji, malo detaljnije pojasnite ko je Nikola Petrović. Takođe i jedno opažanje, kad kažete da je Marinika građanska opcija- A kakva druga opcija stoji na raspolaganju rumunki? Nacionalna svakako ne, ko bi podržao „rumunsku nacionalnu opciju“ na predsedničkim izborima u Srbiji?

        1. Da je on nekadašnji glasač Miloševića. I ima povampireni iskustvo 5 oktobra!

  9. Marinika vas šalje na sud SVE!!!Frka vam je od toga!!!! Imam za vas jedan savet – Pitajte starijeg tatu Šešelja šta vam je ,,pametno“ činiti !!!! On vam je pravi otac, a ne ovaj!!!! ,, Srećno“.

    1. E, baš će im Šešelj dati pravi savet!
      Vidi ga u šta se pretvorio! Od šefa nekad druge ili treće stranke po jačini, danas je to samo jedan vrlo ogorčen star čovek, pun bolesne mržnje prema okruženju, koji za još malo slave i medijske pažnje pristaje da se ponaša kao kreten i redovno pravi od sebe budalu na Pinku i kod Marića!
      Šta jedan takav istrošen i potpuno nebitan lik može nekoga da pametno savetuje?!

  10. Ma gde ce ostatak opozicije da podrzi Tepicku, pa oni bi svi voleli da budu na vrhu?

  11. Tačno je da je druga prepoznatljiva osoba opozicije. Prvi je Djiki sa Vladom jepancem, a droga marinika sa kriminalcem iz Pančeva. Dobar izbor.

  12. Ova ne moze da bude predsednik ni u svojoj kuci, a kamo li nekome drugom.

  13. SNS nema taktiku protiv Marinke Tepić niti protiv jednog funkcionera opozicije, ovo govori i piše narod.

  14. Malo ste poranili sa kukanjem, jos niste ni spin odradili a vi vec kukate. Ta vasa uloga samoprozvani i samoizresisirane uloge zrtve od koje cela opozicija pati vam je toliko izlizana da je smesna!

      1. Marinka je „trn u oku“ SNS, jer govori istinu,potkrepljenju dokazima! Pametna i hrabra žena i pored blokade medija pronalazi načine da se čuje istina! Svi pokušaji njene diskreditacije su besmisleni i u startu osuđeni na neuspeh! Svakim danom stiče sve veću popularnost kod naroda i pored blokada medija ona uspeva da pronađe način da upozna narod sa brojnim aferama od strane vladajućeg režima

  15. Da zanemarimo Vučića i SNS, istina je da Marinika nepromišljenim delovanjem gura u propast čitavu opoziciju. Pitanje je da li gospođu Tepić može iko da obuzda, jer se ponaša kao da zapravo radi za vlast.

  16. U poslednje vreme je postavljala mnoga pitanja, neko će da odgovori.

  17. Glasao bih isključivo za Sašu Radulovića ili nekog drugog kandidata DJB. Marinka i njeni ne bi ništa suštinski promenili u osnovnoj političkoj orijentaciji Srbije. Bilo bi to sjaši Kurta da uzjaše Murta.

  18. Važno je da bilo koji kandidat opozicije, pored očekivanih kvaliteta, bude i – nenadan, tako da Mafija bude zatečena, pripremljene pljuvačine!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.