Specijalno tužilaštvo Kosova: Radoičić jedan od osumnjičenih za ubistvo Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Opet oni, pa preCednik je utvrdio na poligrafu i saopštio da Milanče nije kriv, ispada da naš preCednik ne ume da rukuje poligrafom ili, nedaj Bože, da naš preCednik laže !

    1. Prijatelju, moras malo da se obrazujes i opismenis pa tek onda da komentarises. Ipak ste vi obrazovani gradjani koji ne volite Predsednika a mi ostali krezuba i glupava masa..

      1. Da se obrazuje ili opismeni?Čime je to KV pokazao?To što si ti zaljubljen u tvog predsednika ili preCednika i što si se sam svrstao u krezube i glupave je tvoja stvar.
        Činjenica je da samo takvi mogu a gutaju nenormalne količine laži koje servira gotovo svakodnevno tvoj voljeni.A što se tiče poligrafa e to je tek argument.Sam predsednik ga je prošao ko od šale,reče dr Neša

  2. Aman, … nije Radojicic kriv!!! … Je’l im Aca lepo dao: ‘Casnu Vojinu radikalsku Rec’, da nije?!?!

  3. Šta čeka, neka se javi na vreme dole na Kosovo. Bolje nego da mu ovde sude. A i šta će nam čovek koji se skriva.

    1. Ja nisam da se Radicic preda, ako se preda ko ce da nam radi na koridorima – koridori kasne 4 godine i sada se radi punom parom i ministarka na koridoru kampuje DA NAM ODE NAJBOLJI RADNIK U KAFEZ

    2. Dobro, … trajna degustacija vina u necijem vinskom podrumu u ‘porodicnoj kuci u Jajincima’ nije bas bukvalno ‘skrivanje’, ali ‘ajde …

  4. Covek je presao Nesin i Vucicev poligrav a ispitao ga Marko Djuric 🙂 nije moguce daje on umesan na ubistvo Olivera Ivanovica vidi se u sliku andjeo od coveka 😀

    1. E, a sada prpa AV ! Skrivaš kriminalca, pajtosa, ubicu. Ako ga predaš – progovoriće da si ti ta zver koja je naručila ubistvo, a Oliverova partnerka da je bila saradnik u zločinu. A ako ga ne predaš i ne priznaš Kosovo, e onda će Albanci dostaviti dokaze da si ti naručilac ubistva! Kako god okreneš – GOTOV SI ako ne pošalješ i radoičića u večna lovišta ! A možda će ipak on tebe?

  5. Sad je više nego jasno zbog čega su se lažni doktor „slina“(tako ga uslovljava čak i njegov šef) i hrkalovićeva onako očajnički borili da Kosovo ne postane članica Interpola,te oduševljeno i razdragano slavili tu“pobedu“. Naravno,zbog „brata“ radoičića i ostalih vučićevih kriminalaca kako
    se ne bi našli na Interpolovoj poternici !Ali,samo polako,siguran sam da će pored radoičića uskoro na optuženičku klupu sesti i glavni poligrafista,samoproglašeni najbolji student Pravnog fakulteta u istoriji vasione, i šire.
    Tom diletantu veoma upitnog mentalnog zdravlja i njegovom nakaradnom , kriminalnom i odnarođenom režimu se primakao kraj.

    1. E sad ga stvarno pretera! Kosovo nije država. Srbiaj je potpisala da sme da se ućlani u regionalne organizacije sa zvezdicom, a oni bi u UN. Te dve stvari koje spominješ nemaju veze s mozgom. Svaka vlast treba da istarje u tome da Kosovo ostane van institucija.

      1. A šta se čudite? Pa ovaj gospodin je, arnautski „Trojanski konj“ već „Trojanski magarac“ jer, permanentno pokušava da Srbima uvali onu formulu po kojoj su Nemcu streljali 100 Srba za jednog Nemca?! Samo čovek bez ikakve savesti, bez ikakvog morala, samo ljudska olupina, može da se sprda sa kragujevačkim žrtvama, i onim vremenom, kada su, naši današnji „prijatelji“ izvodili decu iz školskih klupa i odvodili na streljanje kako bi ispunili onu „vrednosnu“ proporciju po kojoj 100 Srba vrede koliko jedan Nemac?! Jedino na čemu se, ovom gospodinu, treba diviti je njegova patološka mržnja, koju oseća prema Srbiji i Srbima. Zaista je jedinstvena i unikatna. Niko nema toliko propalica u svojim redovima koliko ovaj narod. Ovakvi bi, sutradan, bili u stanju da budu najsuroviji pripadnici OVK, ne bi li na taj način nahranili svoju unutrašnju „alu“, koja ih izjeda.

  6. Ova vest koliko vidim samo je u vašim novinama. Ostali imaju zabranu dok se šef ne vrati da sazove konferenciju za stampu i ne objasni da ne da Milančeta…ili da ga opet ne poznaje….videcemo. Da li smo mi stvarno tolike budale????

  7. E, a sada prpa AV ! Skrivaš kriminalca, pajtosa, ubicu. Ako ga predaš – progovoriće da si ti ta zver koja je naručila ubistvo, a Oliverova partnerka da je bila saradnik u zločinu. A ako ga ne predaš i ne priznaš Kosovo, e onda će Albanci dostaviti dokaze da si ti naručilac ubistva! Kako god okreneš – GOTOV SI ako ne pošalješ i radoičića u večna lovišta ! A možda će ipak on tebe?

  8. Pitam se cesto postoje li „botovi“ koji su placeni za poziciju a sve cesce i postoje li „botovi“ koji su placeni za opoziciju.
    Siguran sam da postoje profesionalni „botovi“ koji rade za strane vlade ti mi vise nije nejasno.

    1. Vi, se pitate? Pa, molim Vas! Vas nik glasi surovo realan, ali po komentaru, Vi ste miljama udaljeni od realnosti. A, odgovori na vasa pitanja(sumnje) su prosti kao pasulj. Odgovor na pitanje br. 1.-Da, botovi(pozicije)postoje i smatraju se odpadom drustva. –pitanje br. 2.-botovi opozicije!?
      Postoje, ali razlike su ogromne. Ovi prvi su navuceni na sendvice,sokice,radna mesta u drzavnim ustanovama,“OBILNIM“
      laznim diplomana, pa plus 1500din. Ovi drugi smatraju sebe kao zrtve sadasnjeg sistema, borce za slobodu GOVORA, postovanje USTAVA, stop DIKTATURI i td+ nisu ljubitelji sadizma!!-pitanje br. 3 Naravno da postoje prof. botovi, a nazivamo ih politicarima.

      1. Vaš komentar je dokaz da glupost nema granica, da ima neiscrpnu lepezu varijacija, na istu temu, i da se glupost najčešće lepi na one ideološki ostrašćene i oštećene jer, takvi smatraju da su uvek u pravu. Takvima je more do kolena a carstvo nebesko. Bezgrešnici.

        1. Mladjo, moze li to bolje? Aj, se malo vise potrudite! Vas, filozofski odgovor je ispod proseka. I da, glupost se lepi za ostrascene i ostecene, ali prvo se“lepi“na glupe i slepe! Sa njima se barata lakse. Ma, glupost je neunistiva!!

  9. Aka pristinsko sudstvo ponudi dovoljno uverljive dokaze o njegovoj umesanosti u ubistvo, Srbija bi morala da ga isporuci kosovsjim vlastima pod uslovom da nalogodavac nije neko ko je vazan za vladajucu koaliciju. Ili ne daj Boze neko iz vrha vlasti.

    1. Da li ste Vi normalni? Pa, da li Vi zaista jos verujete u bilo sta sto dolazi od Albanaca odnosno, od ove kriminalne druzine koja je okupirala deo srpske teritorije i sada glume neku pravnu drzavu? Da njima isporucimo bilo koga, ravno je najvecem zlocinu.

      1. Lipi moj gospon Zoran.Izgleda da su hemiski transmiteri u sinapsama opet u deficitu.

      2. Nakaradni,kriminalni i diktatorski vučićev režim nam je nametnuo
        čitav niz apsurdnih nenormalnosti koje prožimaju apsolutno svaku poru našeg društva. Rezultat toga je i ova „nenormalnost“ koju ću reći jer tako mislim i osećam : u svakom slučaju više verujem kosovskom tužilaštvu, nego bezbroj puta osvedočenom lažovu,ciniku,
        demagogu, podmukloj hulji
        i prevrtljivcu aleksandru vučiću! Slažem se da Kosovo treba smatrati okupiranim delom srpske teritorije,kao i s time da su haradinaj,tači i mnogi drugi tamošnji zvaničnici zapravo najobičniji kriminalci i beskrupulozni zločinci. Ali,zar nije upravo aleksandar vučić u prijateljskim i koalicionim odnosima s haradinajem i tačijem!? Zar tzv.“srpska“ lista nije kosovska podružnica SNS-a,a njeni „lideri“(kojih se stidim,jer kad vidim kakvi su besprizorni diletanti,obični poslušnici i beskičmenjaci-strah me za sudbinu srpskog naroda na Kosovu i bojim se, da im se s takvim (ne)ljudima, ne piše ništa dobro) vučićeve marionete !? Zar nisu upravo glasovi tzv.“srpske“ liste bili presudni za izglašavanje haradinaja na premijersku funkciju!? Zar nije upravo vučić prihvatanjem Beiselskog sporazuma (doduše,potpis je stavio dačić,ali po vučićevom diktatu) prihvatio kosovsko pravosuđe i srpske tužioce naterao da polože zakletvu na Ustavu tzv.Republike Kosovo !? I za kraj odgovor na vašu poslednju rečenicu koja me zaista prenerazila,a u kojoj kažete da je ravno najvećem zločinu ako isporučimo osumnjičenog za učešće u ubistvu. Upravo suprotno – zločin je štititi ubicu,što očajnički i neshvatljivo laički pokušava glavni poligrafista i lažni „najbolji student prava“. Ukoliko je bilo koji Srbin,pa makar mi bio i rođeni brat ili sin,učestvovao u gnusnom ubistvu Olivera Ivanovića ,treba ga isporučiti i treba krivično da odgovara za zločin. Ne želim da se takve ubice i kriminalci slobodno šetaju državom u kojoj živim , pa ne znam koliko veliki „SRBI“ i „patriJote“ bili.

        1. Zar nije Rada Trajkovic izjavila da ce ubicu Olivara Ivanovica razresiti isto kao sto su razresili i ubicu Jelene Krsmanovic, onda se logicki da zakljuciti da je nalogodavac iz istog izvora.

  10. Traziti da dostave dokaze za svoje optuzbe ,i Olivera su godinama upravo oni drzali u zatvoru pod laznim optuzbama da bi ga na kraju pustili

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.