"Spoljna politika BiH će se odlučivati u Sarajevu"

*Kada su novinari pitali Izetbegovića šta to konkretno znači, Aleksandar Vučić, vidno iznerviran samostalnim istupom Izetbegovića, uzviknuo je: "Ja ću da vam objasnim!"
Na konferenciji za novinare, posle sastanka predsednika Srbije sa trojicom članova Predsedništva BiH, Izetbegović se sam izborio za reč

Ostavite komentar


  1. … до следеће ситуације када ће се поново пљувати! Народе, схвати – не могу да нас измире они који су нас завађали, дотле да смо и ратовали!

  2. Nema potrebe da clanovi predsednistva BiH gube vreme i razgovaraju sa tkz premijerkom Anom Brnabic ili Majom Gojkovic odn A.Vulinom sto hoce reci glavnim shefom vojske Srbije, Lj.Dikovicem. To je isto kao da razgovaraju sa
    bezznacajnim lutkama A. Vucica. Inace u tro/clanom predsednistvu BiH,
    zadatak Dragana Covica iz HDZ Hercegovine je da o svom razgovoru u Beogradu obavesti Zagreb, Ivanic to ne treba da uradi jer se Vucic kao "glavni shef" nalazi ispred njega. Drugog shefa Dodika iz Laktasa /Banja Luka/ o detaljima razgovora ce obavestiti kasnije. Ispada da je jedini autohtoni predstanik nesretne BiH drzave g-din Bakir Izetbegovic.

  3. Lako je predsedniku HDZ -zap.hercegovina, Draganu Covicu da tvrdi da je Kosovo unutrasne pitanje Srbije -jer ni Kosovo ni Srbija nisu u nadleznosti HDZ- a Hrvatske,odn zapadne hercegovine.
    Inace sastanak "tri predsednika" -BiH sa predsednikom Srbije je iniciran na zahtev mrske Evrope i jos mrskijeg Brisela.

  4. Zasto postoji velika verovatnoca da nije kraj sukobima u regionu s““tim sto ce ovog puta i Srbija biti ukljucena? 1/Zato sto su u Srbiji na vlasti isti oni akteri koji su bili i devedesetih("sve je isto samo njega nema") I 2/Sto se nastavlja sa sirenjem mrznje,koja je i dovela do ratova.Sto se mrznja planski pojacava,to se povecava podloga za buduce sukobe.

  5. Nisam bas Bakirov simpatizer, ali sa ovom izjavom ima i moju podrsku, dva clana predsednistva siju u Bosni, a mole se Bogu da kisa pada u Srbiji i Hrvatskoj

  6. Dugo je trebalo gospođi Sonji da stane u odbranu lidera muslimanskog dela BiH, ali verujem da neće biti jedina koja tako misli u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.