SPS dobio osam potpredsednika

Ostavite komentar


  1. Odlično – evo prilike da Milićević KONAČNO objasni (ili odgovara) – kako je polupao državni auto u privatne svrhe !!!???

  2. Pa zar ovi Slobini fosili a sada trabanti sns sekte joz uvek agituju ? ? ?

  3. Pa sta je ovde promenjeno. To sto je Djordje Milicevic sa zakasnjenjem imenovan za potpredsednika, jer su mu drugovi smestili saobracajku.
    Iako je Dacic mnogo obecavao realno SPS vise nije partija velikog dometa. Napustila je radnicku klasu i odrekla se principa socijalne pravde, a intelektualci su napustili nju.
    Posteno receno, onaj Milosevic je barem stalno mesao karte i ponekad bi izvukao ponekig ASA.
    Dacic sada radi sano sa luzerima kojima koristoljublje izbija iz svakog dela tela. Pa zar ces sa Anticem da privuces glasacke mase.
    Verovatno se priblizava silazak SPS-a sa vlasti. Zalosno je da Dacic iako profesionalni politicar, tolike godine na srpskoj politickoj sceni nije uspeo da se izdigne iznad uticaja PORODICE bivseg predsednika. Umesto da reformise SPS i prikljuci je porodici evropskih socijalista, on je nasukao brod na latinoamericju levicarsku obalu, gde je bitno samo jedno-trgovina opijatima.
    RAZOCARAVAJUCE.

  4. Stari kadar artiljerija ali corcima.
    Pa kako da osvoite bar cenzus kada su na lokalu svi funkcioneri SPS pretopljeni u SNA
    U Priboju Pesit direktor direkcije grada SPS Mrdovic presednik opstine svi znaju da oboica rade za SNS

  5. Nacionaliste izbacuje svaka sredina kao svoju žabokrečinu na površinu. Jer nacionalizam nije put što vodi na razumevanju sebe i drugih. To je u stvari, provereni metod drmanja raznih žica lične dobiti radi, ne radi koristi nacijine, i- pogotovu, ne hasne narodne. Otuda i nacionalistička sklonost izdaji kao računica: prodaću tuđinu ono što tu postoji po skupe pare.
    Tako se događalo da se u praksi izdaje, sluge okupatora i izdajnici interesa svog naroda za svoj gnusni posao dobijali manje od onih 10 odsto kelnerskog bakšiša na konzumaciju zavojevača. Ali otud se izdaja političkim glupanima iz nacionalističko legla prividno može učiniti kao probitačni privremeni pakt sa đavolom. (o.d.)
    Ako se nađemo ili prebacimo, u srbskoj provinciji, onda smo svedoci masovno prisutnog poltronstva stanovnika. Odličan model ili tehnika, napredovanja u službi zarad zgrtanja samo sebi, egoizam do vrhunca se sprovodi, potrebne koristi. Učma®la sredina sa svojim tamnim zakonima postojanja, pokazuje ili prikazuje svakodnevno kako se urušavaju sve vrednosti čoveka.

  6. kriminalna organizacija koja deluje u formi politicke mafije > kupili su sudove i tuzilastvo sirom Srbije>epicentar te bande je u Jagodini gde ubijaju Advokate a policija nema navodno cak ni osunjicene >>>Kada je advokat ubijen Nacelnik Policije je trazio da sebrisu zapisis sa baznih stanica da seubica nebi indetifikovao preko mobilnog telefona <

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.