Srbi iz Novog Pazara pisali Šešelju: Ne širite mržnju u naše ime

Ostavite komentar


    1. U istoriji Srbije nije bilo coveka koji je imao negativniji uticaj od Seselja! Za ceo svoj politicki zivot nije uradio ni jednu jedinu dobru stvar. Ostace upamcen u srpskoj istoriji isto kao i Hitler u Nemackoj!

  1. Tako rade nasi PAZARCI,bez obzira na pripadnoat u bilo kojem smislu delujemo UDRUZENO onda kada nas napadaju,kada lazu i namecu zlo…SVAKA ČAST DOBRI LJUDI,samo zajednistvom se pobedjuje…IDEMO U NOVE POBEDE,UJEDINJENO!!!

  2. Seselju nije vazan narod,ni istina vec njegov rajting. Misli da ako senzacionalno izadje u javnost da je Rasim Ljajic vodeci kum u Sandzaku da ce rajting da mu skoci. Njegov politicki sin AV mu dozvoljava sve sto On pozeli pa cak da se sastane sa Putinom. narod Sandzaka treba da je pametan i da ne naseda na „vojvodine“ nebuloze i da dozvole da mrznja kvari susedske odnose. Mi smo svi braca po krvi, a krv nije voda.

  3. Jel vi stvarno mislite da su ovo Srbi potpisali,i stvarno mislite da je ovo istina

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.