Srbija, ipak, neće poslati pismo Evropskoj komisiji

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim, naslov i tekst se ne podudaraju jer u tekstu pise da se nece poslati u ovom trenutku a ne da se uopste nece poslati kao sto se misli u naslovu.

  2. Očekivan potez. Sva ta fama koja se digla oko toga bila je samo za unutrašnju upotrebu i sakupljanje političkih poena.
    "na zahtev Španije" malo sutra.

  3. Прво се распуца на све стране,па:Нисмо тако мислили!

  4. Koliko glupih komentara u stilu,"mi pomazemo,mi saosecamo…". Ne,nego imamo Vladu i PreCEdnika za unutrasnje potrebe a bez medjunozja za medjunarodnu politicku scenu. Ukratko nebitni smo kao i Vucic i kompanija cije je najdostugnuce rukovanje cetiri puta i dvadesetpetomibutno slihtabje Putinu.

  5. E da vidimo kako ce pojesti corbu punu gorcine i ljutine koju su sami skuvali, mi smo je jedva progutali uz dosta negativnih posledica,sada je red dosao i na njih.

  6. Trebalo bi da kaže ko ga je u stvari ““zamolio““ da oladi, a Španci sigurno imaju preca posla sad nego da mole nekog srbijanskog predsmijera da ne uradi nešto što ionako nije mislio da uradi. Presmešno vođenje države. Isto tako i dijalogiše o Kosovu, on se sa sobom sit naprica i ispisa silna pisma, to je valjda dovoljno za doživljaje Nikoletine Bursaća. A mozda će preko Twittera da piše pismo sad kad moze do 280 karaktera,e to će biti prodahkosovski ciklus.

  7. Volim kada mi botovi objasne sta je Spanija "zamolila" Srbiju da ne radi. Mnoge stvari je Spanija zamolila Srbiju da ne radi ovih decenija ali je Vucic i njegova radikalska ekipa imala drugi plan. E sada sto je taj plan propao ko da ga nikad nije ni bilo to je vec nas problem. Ne spanski.

  8. Premijerka Brnabić NE MOŽE da ponese pismo pošto je ono na recenziji i redakciji kod Čep-urina,da nebi slučajno došlo do neke greške ! Zna se red i ko komanduje "neutralnom" Srbijom. Kakva molba Španaca,priča za naivne !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.