Janjić: Srbija plaća Grenelu 100.000 dolara mesečno

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li je tacno ali je logicno posto kad je na formalnoj funkciji i ne mozes da ga placas. Placa se kad nije da bi radio kad bude, jednostavno.

  2. Sve i da Srbija plaća 100 000 mesečno, mnogo je, ali kad jedan čovek plaća isto toliko nekom drugom, pitanje je odakle mu tolike pare, kad ih tako lako baca. Dakle ako može ON sam, za svoje džepove, može i država za sve nas.

  3. Grenel je nezaposleno lice, bez stalnog zanimanja. Bio je kratko i neuspesno ambasador u Nemackoj, iako nije diplomata. Politicko postavljenje, kao kod nas. Jad i beda

  4. Da je Srbija plaćala na vreme i koga treba u Americi, mnoge neprijatne stvari devedesetih nam se ne bi dogodile.

  5. I treba plaćati ! Albanci plaćaju milione dolara pa se vidi gde su stigli a gde mi nažalost.

  6. Ako je ta informacija tačna, trebao bi gospodin Vučić da se izjasni a ako nije ond treba gospodin Janjić da odgovara jeli to nije mala stvar.

  7. Kad država placa lobiste za sebe,zašto placa a kad ne placa i nema ih i tada vi kažete zašto ne placa Mi smo izgleda svi kolektivno ludi.

  8. Još da je Janjić pružio bilo kakav materijalni dokaz bilo bi to ono pravo, ovako je to samo rekla kazala i koliko sutra niko više neće ni pominjati. To da bi Janjić zbog te laži mogao da popije tužbu na sudu je posebna priča a pogotovo sa amerikancem na drugoj strani. Ne bih voleo da sam u njegovoj koži …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.