Šreder: Srbija može u EU i pre 2020.

Ostavite komentar


  1. Ono sto je nepobitna sustina je da i kroz sam proces pristupanja ka EU uredinmo drzavu i drustvo. Ako to uspemo samo po sebi ce doci i do pristupanja u EU. Koliko vidim da i sama poglavlja koja su pred uslov nam dobro za sada idu, sto govori da smo veoma ozbiljno shvatili postavljeni cilj

  2. Kao regionalna lokomotiva razvoja i saradnje Srbija diktira tempo. Mislim da će je to svako EU u interesu. Odatle i optimizam Šredera.

  3. Veliki srtucnjak koji je od Nemacke napravio ono sto je danas tako da se nadam da ce pomoci i nasoj vladi u nasem putu u EU.

  4. Sreder je predvideo da ce bombardovati Srbiju, zbog ovih koji su opet na vlasti. Obecanje-predvidjanje je ispunio.

  5. "Šreder je prvi nemački kancelar posle Adolfa Hitlera koji je poslao nemačku vojsku u inostrani rat, u sklopu napada NATO na Jugoslaviju 1999." "Bivši kancelar Gerhard Šreder preuzeo je juče u Moskvi dužnost predsednika Nadzornog odbora Konzorcijuma koji će graditi gasovod od Rusije do Nemačke, odnosno zapadne Evrope. Prema nemačkim medijima, Šreder će za ovaj posao primati 250.000 evra godišnje."Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder preuzeće uskoro dužnost savetnika u investicionoj banci Rotšild. Kako je saopšteno u Frankfurtu na Majni, Šreder će postati član Evropskog saveta ove banke da bi Rotšild-Grupu savetovao u vezi sa širenjem poslova u istočnoj Evropi, Rusiji, Kini, Turskoj i na Bliskom istoku." Covek radi za VELIKE pare. I, kao i Bler, Guzenbauer i slicni, za te VELIKE pare kaze BAS ono sto kupac POZELI!

  6. Srbija može u EU pre 2020, samo na način kako su prmljene Bugarska i Rumunija. Znači da ništa ne bude uređeno. A kako je krenulo poglavlja 23 i 24 nikada neće biti zatvorena. Npr. nikada neće biti donet zakon o poreklu imovine političara.

  7. @gaga89. Vaš veliki stručnjak nam je pre 17 godina nesebično "pomagao" bombardujući nas zajedno sa Klintonom i Blerom 78 dana. Pametnima je takva, hitlerovska pomoć dovoljna za sva vremena. Još ćete spomenik da mu podižete i da Sava centar po njemu nazovete.

  8. Šreder je jasno rekao Zapadu da s e ne igraju sa Srbijom jer lako može preći pod Rusiju.

  9. Srbija može već 2o19 da bude u EU, zavisiće puno od stavova SAD , odnosno, od politike Trampa.

  10. Zna se kome je upućena ova Šrederova poruka da Srbija treba što pre da udje u EU, Nemačkoj i EU, da pritisak Rusije ne bude presudan pa ona stane pod njen kišobran.

  11. Šreder je samo podsetio Zapad kako su primljene u EU Ruminija, Bugarska. Baltičke zemlje, Poljska, samo da ih otrgnu od Rusije, to očekuje on i za Srbiju.

  12. Može za par meseci Srbija uči u EU ako naslute na Zapadu da Srbija želi da odustane od EU zbog silnih ucena.

  13. Borba oko Srbije Rusije i Zapada može nas brzo uvesti u EU i bez postizanja standarda.

  14. Hvala Šrederu što nije kukavica kao ostali i što je priznao da smo mnogo bolji nego što mnogi pričaju. Jasno je svima da to što pričaju i oni sami ne misle a šta će kad moraju.

  15. Kada vidim koje sve zemnje cine EU Srbiji je davno trebalo pripasti mesto u njoj!

  16. Sreder je u upravnom odboru Severnog Toka koji doprema gas iz Rusije u Zapadnu Evropu bez ikakvog politickog znacaja za Nemacku kao jedinka-on je biznismen koji kao i Bler ide po svetu i za novac deli savete i prica price koje odgovaraju postojecim autokratskim rezimima kao sto je nas

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.