Srpska lista: Izjava tužioca dokaz da je proces protiv Radoičića montiran

Ostavite komentar


  1. Pa i samog Olivera Ivanovića su uhapsili i držali u zatvor više od četri godine bez ikakvih dokaza da je počinio ratni zločin. Orkestrirarani napadi na najjaču srpsku i treću stranku po snazi u R. Kosovo, takse 100% na Srpsku robu (nešto se više ne pominje BiH makar kada se radi stranim brendovima) Zajevove optužbe da je Vučić organizovao bekstvo Gruevskog, crnogorsko podizanje spomenika komitima koji su ubijali Srbe, proterivanje preko pedeset sveštenika i monaha i tvrdnja da je CG bila sto godina okupirana od Srba, ne konstuisanje vlade BiH zato što R. Srpska neće u NATO i ne priznaje R. Kosovo kao i demonstracije „Pravda za Davida“ je upravo ono što je zagovarao Hodžaj tražeći savez za satanizacije Srbije i tako smanjiti pregovarački poziciju Srbije u vezi sa KiM i pristupanju EU.

    1. Više verujem Prištini nego Beogradu, kad je Ivanović u pitanju. A o članstvu u EU ne odlučuje ni Priština ni Brisel ni Beograd ,nego Vašington!

  2. Nemam ništa protiv što objavljujete sve što napiše Miodrag iz Peći. Ali, nekako izokola i retko objavljujete mišljenja koja su drugačija. Verovatno ne pišem tako umno kao Miodrag, ali, zar ova Danasova tribina nije demokratski otvorena i za nas nedoučene i plitkoumne, pa da i mi nešto naučimo?

    1. Samo ja i redakcija Danasa znamo koliko mi komentara nije objavljeno i nikada nisam odustajao, vec, naprotiv istrajao da iznesem svoje misljenje, zato molim Vas ne odustajte ni Vi. Uzgred, zao mi je sto nemam tako prepoznatljiv nik kao Vas jer Kalca je sininim Nislija a meni nije bas po volji da se kitim Carnojevicima koji su poveli cak dve velike seobe Srba iz moje Peci.

      1. Miodrag iz Peci: niste dostojni da uzmete u usta Carnojevice i moje pretke.
        Potomci Srba u Vojvodini ziveli su, postuju se i zive u miru sa svojim komsijama do danas. Ja , kao potomak, znam bolje of Vas kako smo vaspitavani i kako vaspitavamo vec kolenima svoju decu.
        Vi mozete da mrzite, ali nemojte se kriti iza velikih ljudi, oni su zasluzili bolje drustvo.

    2. Kalča: slazem se sa Vama da se sve veci prostor daje zagadjivacima koji negiraju genocid u Srebrenici i zloupotrebljavaju slobodu govora i pisane reci. Ovde sve prisutniji i glasniji mrzitelji i ksenofobi nisu iz ljubavi prema Danasu, niti su citaoci ili kupci stamapanog izdanja i ne bi smelo da se takvima podilazi zbog rejtinga i klikova.
      Oni imaju gde da se vrate, mi drugi i drugaciji vise nemamo gde, polako gubimo jednu od retkih preostalih oaza normalnosti.
      Vratite nam nas Danas.

  3. A sta ova lista danas misli o svom video spotu, namenjen Oliveru Ivanovicu, koji je prikazan u Tv Pink i Tv Most od 16 oktobra 2017 godine do kraja predizborne kampanje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.