Srpska lista odlučuje samo u saradnji sa Vladom Srbije

Ostavite komentar


  1. Srpska lista (fokus na naslov) odlucuje samo u saradnji sa Vladom Srbije u korist Siptara! (Niste,valjda,tako brzo zaboravili,gospodo,da je ta ista Lista,po blagouceniju Aleksandra Vucica,nedavno presudno doprinela da, svojim ucescem u radu okupatorske Skupstine u Pristini,kojoj je nedostajao kvorum,kao i svojim datim glasovima,bude izaberan dokazani koljac Srba Hasim Taci za prvog predsjednika takozvane drzave Kosovo!Sada,pak,nanovo,ta ista Lista, treba presudno da doprinese izboru teskog zlocunca Haradinaja (ili nekog drugog zlocinca) za novog premijera,kao i zvanicnom proglasenju siptarske Vojske na vekovnoj srpskoj zemlji na Kosovu i Metohiji!A,sve to,uz zdusnu,svestranu pomoc zlocinackog NATO-pakta i cijelog Zapada, koji nas je,na celu sa SAD,bezmalo tri mjeseca divljacki bombardovao,koje,pak,nasi aktuelni politicki mudraci,uz tapsanje po ranenu za "hrabrost" od strane tih najvecih neprijatelja srpskog naroda,ponizno,sagnuti do zemljice crne, slusaju, obozavaju i hvale!)

  2. Za srpske interese na Kosovu saradnja Srpske liste sa Vladom u Srbiji treba da bude važna!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.