SRS predala izbornu listu za predstojeće izbore RIK-u

Ostavite komentar


  1. Šešelj dinastija. PRAVO BOGATSTVO JE U POLITICI JER SE TAKO NAJBOLJE POVEĆAVA BOGATSTVO a ne detetu dati stečeno bogatstvo koje ostaje toliko koliko je. Dakle imamo ovu dinastiju, nikolić dinastiju, vučić dinastiju (preko brata) koja li je sledeća? Ili ovim drugim zaista to nije ni potrebno sobzirom na razmere bogatstva koje su stekli svojim delovanjem u politici.

    1. Krkobabić dinastiju.
      Mihajlović dinastiju.
      Ne znam zašto niko ne uzme intervju od te dece da nam kažu koji su to njihovi kvaliteti i dosadašnja dostignuća koja ih kvalifikuju da misle da mogu da vode partije ili čak zemlju.

  2. Evo jos jedne PRIVATNE STRANKE!Tata osnivac,pa predao sincini! Ko Asad i Asad ml.

  3. Vojvodina konkubina opet treca…dzabe se Vjerica Radeta onoliko trudi.

    1. E,ali dobila je stranačku “Škodu“,malo li je?SRS je protiv Monarhije, a ponašaju se kao monarhisti,vlast prenose sa tatka na sinka.

  4. To li su oni sto bi opet da teraju sve nesrbe iz Srbije? Lepota jedna .

  5. Jedina dobra stvar je što Vučić, zbog velikog broja „opozicionih“ partija neće moći preterano da preusmerava svoje glasove. Ako im pomogne preći će cenzus, ali bi se moglo desiti, što zbog preusmerenih, a što zbog razočaranih, pa verovatno nevažećih glasova, da ih SPS pretekne što bi ujedno značio katastrofalni odliv članstva. Ako ne pomogne ostaće u parlamentu samo SPS, oni i manjinske stranke. Tako da mu se podmukla prevara sa cenzusom može olupati o glavu. Daće Bog.

  6. U predhodnom sazivu za osuđenog ratnog zločinca je rečeno da je izabran pre presude,pa mu nije oduzet mandat.Biće interesantno kako će sada reagovati Republička izborna komisija?

  7. Ono kad je partija porodična firma još malo pa treće koleno.
    E Srbijo dokle će te više musti ovi ………..
    Slobodno dopišite po želji

  8. Mislim da je srbija kao i vecina ex ju vec oduvijek europa. Ali sad je pitanje koliko smo spremni prihvatiti neke europske vrijednosti .nemogu pricati u ime drugih ali osobno mislim da je SRS vise sramote i zla doneo srbskom narodu nego wehr macht sa hitlerom.samo treba hronoloski poredati zbivanja od 1992.

  9. Listu predao sin ,za tatu a unuk ce da bude ,poslanik.Nepotizam ,sta je to?

    1. Da je pravde i taj predsednik, a i onaj doskorasnji bi sa Seseljem vukao bukagije za iste zlocine.

  10. Au, ljudi moji, koja je ovo njuska……a od koga je potekao nije ni cudno. Trebali ni ih zakonom zabraniti.

  11. Porodična manufaktura.Ovako Srbija neće proći. „Decooo ooo, buši, buši, hahaha“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.