SSP: Miša Vacić sve radi po nalogu Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Nije Vacic maloletan da treba neko da mu govori sta da radi. Postoji li ista a da se ne dovede u vezu sa predsednikom?

    1. Ne. Svaka štetočina, huliganski buzdovan, fašista i nepismeni balvan u ovoj državi je vučićev najbolji drugar. E tako.

      1. Naravno, jer je po automatizmu Vučić kriv za sve, počev od nestanka dinosaurusa, pa sve do toga da opozicija ima malu podršku medju gradjanima.Šablon koji se ponavlja iz dana u dan, da imamo dežurnog krivca za sve.

        1. naravno. Ne znam da li ste slepi pored ociju pa ne vidite, ili samo jednostavno to ne zelite da vidite…

    2. Ako mu i ne govori sta treba da radi, bar bi mogao da bude procesuriran po zakonu. E tu mu AV kaze ne bini, ja te ne dam

    3. Da je u Italiji, Vucica bi kao shefa (mafijaske hobotnce) nazvali Kumom. Iste metode vladanja su i u Koza Nostri, i kod Vucica.

  2. Pa on moze sve da „radi“ i po nalogu mog pokojnog dede Trifuna. To ima manji znacaj od cinjenice da njegove „radjevine“ ne podlezu krivicnim i prekrsajnim sankcijama. Dakle ne znam da li pozvana policija kada je on upao na javnu priredbu i oteo mikrofon. Nemam uopste nameru da spekulisem sta bi se dogodilo da je neko na njegovu tribinu upao i oteo mikrofon. Imam nameru da pitam da li su ostecena gospoda snimila svojim privatnim telefon kamerama citav incidenta, da li je pozvana policija i da li ce biti pokrenuta prijava njemu zbog narusavanja javnog reda i mira. Najposle da li ostecena gospoda imaju uvid ko je bio dezuran te noci u stabnici policije koja je aduzena za dorzavanje reda na toj opstini i da li imaju zadrzane pozive u svojim mobilnim telefonima. Ako oni od svega toga nemaju nista onda je njihova bezbednosna kultura na najnizem nivou i ne treba da se zale novinama.

    1. A, znači, sva krivica pada na „oštećenu gospodu“ što nije snimala telefonom i što im je „bezebnosna kultura na najnižem ivou“, to je cela suština problema! Nikako nije problem to što jedan balvan kao Miša Vacić uopšte postoji, niti u tome što kad god poželi, on može da ode negde nepozvan da „brani Srbe“, i čudne li slučajnosti, uvek i samo nasiljem, vređanjem i incidentima. Prek neki čovek, pa to ti je!
      Uzgred, podsećam te da su i u Savamali ljudi zvali policiju, više puta, i tačno se zna ko je bio dežurrni te večeri, pa – ništa! Sve što smo dobili je pričica da su za sve krivi nekakvi „kompletni idioti“, koju nam je servirao lično PreCednik!
      Ali ti sve to savršeno dobro znaš, kao što znaš da nema nikakve vajde zvati policiju u slučaju Miše Vacića i ostalih državnih balvana, samo se praviš besav, kao i svaki drugi bot!

    1. Za ostrašćene ljude mediskim lažima podleglim, istina je blaćenje Srbije. U ovoj zemlji Srbiji izgleda da se smatra da je istina samo što kaže Vučić, a znamo koliko su posvađani istina i Vučić.

      1. Kada taj centar za kontaminaciju,bude ijednom progovorio na nekim od tih tribina,možda i poverujem o tome što pričaju.Do tada teška srca doduše podržavam i ovakve likove poput Vacića.Podvlačim samo u ovakvim slučajevima.

  3. Ovakvi mucenici poput Mise Vacica, kome si drugari lupali packe u skoli a devojke bezale od njih, malo slobodne volje I stavova imaju. To su kukavice koje bez jakih ledja ne bi ni u prodavnicu usli. Nazalost vecina nesretnika koji su nam okupirali zemlju si ista dijagnoza. Zali boze I brzo ozdravljenje.

  4. Da li je realna ta doza paranoje kako Vucic stoji iza svakog ko se bavi politikom i ima tamo neku stranku? Svasta sa vama ljudi.

  5. A šta to on radi, pošto ga u javnosti nema još od prošle godine?Uostalom, on je u potpunosti marginalna politička ličnost!

  6. Gluposti. Dobro svi znamo Vacica i na šta je on spreman. Sve ostalo nema veze sa ovim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.