Četrdeset aktivistkinja SNS iz Rume upućene u Beograd kako bi vršile propagandu, tvrdi Stranka slobode i pravde 130, December, 2023, Belgrade - A protest is being held near the Terazije cesma due to alleged election theft at the invitation of the ProGlas initiative. . Photo: A. K./ATAImages.

„Čak 40 aktivistkinja SNS-a iz Rume dobile su direktivu da idu na ispomoć beogradskim SNS odborima i to sa zadatakom da šire SNS propagandu. One koji rade u javnim preduzećima biće oslobođene radne obaveze“, saopštili su iz opštinskog odbora Stranke slobode i pravde.

„Dragi Beograđani i Beograđanke, doći će vam oni koji nisu sposobni da obezbede besplatne užine za sve đake na teritoriji opštine Ruma, koji nisu zainteresovani da očiste divlje deponije u Kraljevcima i Putincima, koji nisu sposobni da izgrade u roku vrtić u Hrtkovcima, kao ni javnu garažu, kao ni prečistač otpadnih voda. Doći će vam oni koji su glasali da se 100 hektara plodne sremske oranice proda kineskim investitorima i oni koji seku drveće dok prave bulevar koji nikakav značaj za našu opštinu nema. Doći će vam oni koji za koje se u izveštaju DRI iz 2018. kao i 2022. pokazalo da su vinovnici brojnih nepravilnosti i malverzacija u Opštini Ruma. Doći će Rumljani, da vas Beograđane uveravaju da je u Beogradu nikad bolje, iako ste dva puta već rekli da SNS ne želite“, stoji u saopštenju SSP Rume.

„I na kraju, nije poznato koliko vremena će aktivisti SNS-a iz Rume provesti u Beogradu, to je pitanje na koje treba da odgovore svojim porodicama, a pitanje na koje treba da odgovore građanima Rume je ko će odgovarati za to što neće biti na radnim mestima za koja ih mi plaćamo“, navodi se u saopštenju SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari