SSP: Šest kliničkih centara „odletelo“ Er Srbijom ka Emiratima

Ostavite komentar


  1. Godinama pišem ali nikome nije „odgovaralo“ da od 10 puta objavi bar 5 puta već ni jednom. Etihad je ispostava Emirates za uništavanje kompanija konkurencije na tržištu Evrope dok je Qatar zadužen za konkurenciju na dalekom istoku. Etihad je uništio već 2 kompanije mi smo treća a pokušao je još nekoliko ( recimo AlItalija ali nije uspeo da uđe u nju jer su Italijani to prozreli posle propasti Air Berlin. Pisao sam da ćemo izgubiti nacionalnu kompaniju kao što se dešava zahvaljujući Vučiću i njegovom velikom bratu Bin Zaedu. Tako će proći i Beograd na vodi pa ga preuzima njegov novi veliki brat Karić da nastavi to ruglo od Vučićevog Germanijum sna u Beogradu. Najviše sam mrzeo prebege po straniama za rad interesa i vlasti. Ceo SNS je prebeg iz SRS radi interesa i vlasti. Kao SRS uz Šešelja ne bi ništa uradili pa su postali takozvana nova SNS stranka istih ljudi i novih prebega da ostvare interes novca i vlasti i na žalost uz pomoć gluog naroda i uspeli. Sada trpi Srbijo svoju istorijsku glupost i propadaj uz Neandertalace i Kromanjonace.

    1. Deda Mraze sve si u pravu pa šta te zadržava u Srbiji.Put pod noge pa Putuj Igumane tamo gde je blagostanje.

      1. Deda Mraz a i vecina, ipak bi ostala ovde, u pokradenoj Srbiji, kako bi docekali da tebe i tebi slicne stigne zasluzena kazna(po zakonu, svakako, ako ste krali).

  2. U ovu borbu su ulozeni svi moguci resursi , drzava kao i medicinari , vojska i policija daju nesebicno svoj maksimum i nadamo se skorom kraju sa sto manje zrtava, jer ipak ljudski zivot je ono sto nema cenu !

    1. Какве то везе има са рупом без дна која се зове Etihad?

  3. Dokle bre dokle samo kukanja i piskaranja po internetu. Dali je bre ovaj srposki narod jois normalan. Trpe i trpe sve ama bas sve od ove vlasti i ne reaguju uoipste ni na koji ozbiljniji nacin. Pa kad sve ovo znate zasto cutite i sedite samo pored kompjutera i piskarate zalopojke ?? Narodse pokazi svoj ponos i hrabrost izadjite 1, 5 miliona na ulice i AV i ova vlast je srusena. Ovako ste dokazali koji smo pokorni narod bez trunke ponosa i snage da se suprostavimo ovom katastrofalnom rezimu koji nas i nasu decu unistava do istrebljenja. Pogledajte sta rade Francuzi, Nemci i druge

  4. Možda zvučim kao mali Perica, ali meni bi bilo jako drago da mi neko objasni šta će nama nacionalna avio-kompanija? Toliki OGROMAN novac zaista nije mogao da bude uložen u nešto iole svrsishodnije, makar se opet vlast preko svake mere na tome bogatila?

  5. a kad je taj posao sklapan, onda je sve bilo ok, vama je važno samo da kritikujete, sa osnovom ili bez osnova, nema veze

  6. Ekonomski mnogo jače države se udružuju i zajednički koriste jednu aviokompaniju. Vučićeva patološka megalomanije postiže kontra efekat, koji se vidi po ubrzanom smanjenju broja stanovnika u Srbiji.

  7. Zar ne vidite da je pandemija? Zar ne vidite da je u celom svetu tako? Sve države podržavaju i pomažu svoje aviokompanije! Zašto Srbija ne bi pomogla svoju? Da li se sećate odlaska po naše gradjane u inostranstvo kada je počela epidemija? Da li se sećate odlaska po respiratore ili po ostalu med.opremu? Brzo zaboravljate sve

    1. Normalno,ništa ne valja jer nisu oni na vlasti, a kad bi oni došli, bilo bi preko noći med i mleko. Na sličnu priču smo naseli pre dve decenije, i nikada više.

  8. SSP se do sada nije obavezala u svom programu da će ukinuti Er Srbiju odmah po dolasku na vlast. Dok se to ne obavežu sve ostalo je prazna priča.

  9. Avio industrija je važan izvor prihoda i zato treba ulagati u nju. Niko neije očekivao pandemiju, koja je imala loš utiacaj ba sve, ova privredna grana je pretrpela najviše štete.

  10. Zašto SSP ne obelodani koliko puta je Air Serbia do sada vratila uloženo ? Ako ćemo već da govorimo o istini.

  11. Nije uopše u pitanju Er Srbija, već odvlačenje pažnje od izgradjene bolnice u Batajnici, i od ulaganja u naše zdravstvo, da bi se epidemija pobedila.

  12. Da se SSP pita, Er Srbija bi odavno bila prodata, a novac završio na nekim off shor bankama.

  13. E , javite mu da se u zdravstvo ulozilo i bas danas otvore a nova bolnica…a on ako brine za tih 600 miliona ,eto taman točiko nek vrati srbiji…ili sagradi neku bolnicu ili autoput

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.