SSP: Kon potvrdio da su Vučićevom režimu važniji lažni izbori od života ljudi

Ostavite komentar


  1. Nisam bas siguran za takvu izjavu Kona a i nema potrebe krivi ovog ili onog, za sirenje zaraze smo krivi mi, gradjani koji se ne pridrzavaju izrecenih mera.

    1. Tako je,a i po meni nije uopšte trebalo objavljivati ni broj zaraženih a pogotovo umrlih.Trebalo je uvesti mere i ko hoće nek se pridržava a ko neće neka se zarazi ,plaća kazne a i ako baš hoće neka ide Bogu na ispovest.

  2. Ne znam nikoga ko se zarazio na izborima, pritom nije bilo javnih okupljanja od strane SNS-a, koliko se secam.

    1. Ako ti Vaso nikog ne znas da se zarazio na izborima onda se sigurno nije niko zarazio .Kakvi su ovo sendvicarski komentari majko mila kao da smo u sedistu sns-a jos da nam se obrati sveta buca da nam kaze gde su pare za respiratore zavrsile i ko mu je dao zakonsko pravo da trosi nase pare protiv zakonito ko Al Kapone.

  3. Neki ljudi kao da bi voleli da je vise umrlih i zarazenih i uvek na kraju drzava kriva, budalastine

    1. Zasto sada tako prica?Ako nesto nije bilo u redu zasto nije odmah to rekao! Bas mi je to sumnjivo!

  4. Vlast je bila dužna da obavesti građane o realnoj situaciji i stanju sa Covidom, tako da ako nije izjava Dr.Kona izvučena iz konteksta za to neko treba da odgovara.

  5. Kako je potvrdio. Nije Kon izjavio da su podaci lažirani, nego da je u jeku ekspanzije korona virusa došlo do greške u ažuriranju. Kada pišete ovakve vesti citirajte izjavu Kona, ne prepričavajte je.

  6. Za sve veću zaraženost građana nisu nam svakako krivi izbori, već naša samovolja i mišljenje da smo najpametniji.

  7. Forbs, je americki biznis magazin. I on rangira zemlje po bezbednosti od korona virusa.? Da li ste realni sa ovom pricom? – Ja mislim, ako smem da mislim, da je ovo vredjanje nase inteligencije.

  8. Dajte vi iz SSP se samo manite ostavite vašu brigu ne pominjite. Videli smo na šta je ličilo i ne ponovilo se nikad.Nekada neko i neće uspeti da nam odgovorno tvrdi zbog čega je neko umro. Jer jedino ko može da nam kaže razlog smrti, to je kada se uradi obdukcija, a nijednom od tih pacijenata nije urađena obdukcija.

  9. SSP…, koje lupetanje, sta ce sve uraditi za malo jadne medijske paznje, pa makar i svaki dan nesto novo izbacivali, a konkretno i dokazano… Nema, bice valjda opet izbori, 0.03% projektovano,

  10. Kon je u stvari rekao da su tada objavljeni podaci koje je prikupio i obradio sistem ali da je bilo jos preminulih mimo toga. Ako te dodatne brojke tada nisu bile potvrdjene kako bi mogli uopste da ih objavljuju? Da izmisle po nekoliko slucajeva preko potvrdjenih?

  11. Da su izbori bili rizični, do sada bi imali na hiljade mrtvih, i na stotine hiljada obolelih od virusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.