SSP Zrenjanin: Firma osnovana za 100 dinara, kupila fabriku vode

Ostavite komentar


  1. Žašto ovu Fabriku nije kupio žedni grad ili JKP Vodovod i analizacija pa da sve ostane u našim rukama? Kao nemaju para, a još više, 450 miliona su poklonili Ling longu za izgradnju vodovoda i skoro toliko Milenijum timu da bi „razminirao“ 100 jutara poklonjenog poljoprivrednog zemljišta. Teško im je dati za grad koji je žedan 18 godina!?

  2. Žašto ovu Fabriku nije kupio žedni grad ili JKP Vodovod i analizacija pa da sve ostane u našim rukama? Kao nemaju para, a još više, 450 miliona su poklonili Ling longu za izgradnju vodovoda i skoro toliko Milenijum timu da bi „razminirao“ 100 jutara poklonjenog poljoprivrednog zemljišta. Teško im je dati za narod koji je žedan 18 godina!?

  3. Ja bi Zrenjanincima ukinuo svako snabdevanje vodom.Njih je pre neki dan na protestu bilo 8 sa nekoliko balona vode.Neka se skupi njih 10000 i neka protestuju svaki dan pitanje vode bi resili odmah.

  4. Opet klasican SNS lopovluk na delu.. Verovatno su to nase a u stvari pare koje bata Andrej pere po Emiratima i onda za iste kupuje resurse drzave..

  5. Mozes im ukinuti vodu, isto bi bilo. Nagrnuli bi u Markete i pokupovali flasiranu , ali ni slucajno ne bi izasli na proteste iz svojih polutoplih „domova“ , a ni te nastambe nece uskoro imati jer je izglasano menjanje Ustava i ovi ce otimati ( po Ustavu) kako im se prohte.

  6. Bravo Miško, pravi komentar. Treba masovno da se okupe svi zrenjaninci i rešiće se problem vode.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.