Šta će biti Vučićev potez za sledeću subotu?

Građanske i ekološke inicitive najavljuju novu blokadu puteva

Ostavite komentar


  1. … protesti moraju biti masovniji! Kada se saberu stanovnici Beograda plus oni koji su došli iz drugih gradova, sve manje od 200.000 je neuspeh…
    … režim je opušten jer misle da pola onih koji protestvuju neće ni izaći na izbore tj. podržaće bojkot ! Ili će izaći pa predati prazan listić, čisto da ne ispadne pred prijateljima i komšijama da nisu izašli!

  2. A u kojoj državi, neka se napiše, se može blokirati auto put i mostovi a da policija ne reaguje ? Vodeni topovi, suzavac, gumeni meci, toga nije bilo na jučerašnjim protestima a često je i u EU.

  3. Izbore organizuje vlast, vlast broji glasove i sad saradnici vlasti ubedjuju da se strpimo. Vec 70g oni su okupatori i nema sanse da odu mirno.Ozenio sam se vladali seselj,dacic,ruzicvucic…ozenih sinove oni i dalje na istom mestu,a mi u cabru…

  4. Izadjimo sa krsevima sa litrom goriva, I u sve trake, pa gde se zaustavimo tu cemo I biti dok nedodju nasi slepovi. Stanimo na put ovoj sekti !

  5. Kad država krene nasiljem po vlastitom narodu,to za mene znači početak kraja postojećem autoritativnom režimu ili bolje reći režimu jednog čoveka.
    Nećemo to dopustiti.

  6. Posle svake sednice Centralne otadzbinske uprave preklinjao me da celiva nasu svetinju, a sledeci potez mu je bio da se sav obnazi.

  7. Zaboraviti izbore, to je za civilizaciju. Ovde se desava nesto sasvim drugacije. Ustati, pokupiti prangije po kucama I ocistiti ovu feudalnu gamad. Policijo, ne mesaj se. To najbolje radis.

  8. Neće biti ničega. Ovo je najbolja propaganda za aktuelni režim jer će neminovno da izazove revolt ljudi kojima je uskraćena sloboda kretanja.

  9. A u kojoj to državi vlast šalje pobesnele huligane sa motkama i čekićima da bije narod, a da se pri tom policija povlači.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.