Šta je predsednik Demokratske partije Kosova poručio nakon susreta sa gradonačelnicima Zvečana i Zubinog Potoka? 1foto: Facebook/Memli Krasniqi

Predsednik Demokratske partije Kosova Memlji Krasnići objavio je na Fejsbuku da se sastao sa novoizabranim gradonačelnicima Zvečana i Zubinog Potoka, koji su članovi DPK, u selima u kojima oni obavljaju tu dužnost.

„Danas sam posetio Zvečan i Zubin Potok, gde sam se susreo sa predsednicima ove dve opštine Iljirom Pecijem u selu Keljmend i Izmirom Zećirijem u selu Čaber“, naveo je Krasnići.

On je istakao da je izbliza video izazove i teškoće sa kojima se suočavaju, ne samo predsednici opština, već i građani Albanci u ovim naseljima.

„Zahvalio sam se obojici gradonačelnika na njihovoj posvećenosti, požrtvovanju i volji da, uprkos neadekvatnim uslovima, svoju dužnost obavljaju strpljivo, odgovorno i na sveobuhvatan način, doprinoseći miru i poboljšanju situacije u svojim opštinama. Pre svega, danas su Izmir Zećiri i Iljir Peci na usluzi građanima, svojim opštinama i Kosovu, i za to uživaju moju punu podršku i podršku Demokratske partije Kosova“, napisao je Krasnići.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari