Šta je Vulinov problem?

Ostavite komentar


  1. Problem je u nama.Pitanje za milion dolaraje sta se dogadja sa gradjanima ove zemlje sta jos treba da se dogodi pa da sklonimo dibitnike medalja????

  2. U svakoj normalnoj, pravno uređenoj državi Vulin bi bio streljan zbog izdaje.

  3. Ličnost bez ličnosti,čovek bez trunke sav
    esti,komunokaraktera julovske provenijen
    cije.Služiti drugoj državi izdajući svoju,zo
    ve se petokolonijaštvo.A još kad te orden
    uju,onda si otvoreni sluga druge države.
    Vulin je nacionalna sramota Srbije.

  4. Zasto bi Vulina gledali odvojeno od Vucica. Oni nisu cak ni lice i nalicje istog novcica. Oni su lazni novcic sa dva ista lica.
    Bruka ove zemlje.

  5. Šta je Vulinov problem?

    Šta je problem Srbije ?
    Srbija ima veci problem nego Vulin !

  6. Vulin je jedan od boljih političara niz godina i želimo mu puno uspeha i podršku mu dajemo u ostvarivanju daljih političkih zalaganja za Srbiju.

  7. Mnogo smo glup,nemoralan i kukavički narod.To što kroz istoriju imamo velikih ljudi, je potvrda izreke da izuzeci potvrđuju pravilo.U svojoj normalnoj državi i narodu,Vulin ne bi mogao da stekne ovakve „zasluge“.

  8. Baš je lepu srpsku masku imao Vulin, ispoštovao biološki napad… nema on problem nikakav, ali će oni koji hoće zlo Srbiji, imati problem sa njim.

  9. Ne znam zašto se to ne pominje, ali Vulin i njegova BIA su direktno odgovorni za debakl u Banjskoj koji je potpuno urušio pozicije Srbije na Kosovu. Po svemu sudeći, ruski igrači u agenciji su to organizovali iza ledja Vučiću, koji je upravo držao “istorijski” govor na Generalnoj skupštini UN i želeo da se predstavi kao lider Trećeg sveta ( nešto ala Tito). Tako da mu nije nikako trebala ona blamaža oko Banjske.

  10. Rusi dobro znaju kako podmuklo da naskode Srbiji a vulin je dovoljno glup da im nasedne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.