Šta o Vučićevim izborima u septembru misli leva, a šta desna opozicija?

Ostavite komentar


  1. Ljudi urazumite se .Prvo mediji treba da budu slobodni pa onda nakon 6 meseci objektivnog informisanja Srbije izbori.Ako drugačije bude nastaviće sa istom praksom,laganjem,kradjom glasova itd.Vučić bi da to opet falsifikuje sa svojom masinerijom koja je dovela Srbiju u veoma složenu ako ne i tragicnu situaciju.Bez smene REMa ,zabrane Pinka,Hapy nema ništa.

  2. Svi se ponavljaju. I vlast i svi pretendenti na vlast. Niti jedne nove političke ideje. Dosadno, jalovo, nedelatno… Od Miloševića do danas – sve okamenjeno. Mi, građanstvo, smo, kako sami kažu, puki rezervoar glasova. Kontejner, kolektor. Pa ko bolje zavrne propagandne rukave zagrabi dublje, više, građanski, bolje, pošteno, zajedno, tako mora, frontovski, moramo, patriotski, s leva, s desna, suverenistički, centristički, demokratski, umereno, radikalno, tradicionalno, napredno, zeleno, iz korena, ujedinjeno…

  3. Ma, nije on autokrata! On je jedan mali, nikakav, srpski Kim Džong Un! Koreja, i to Severna, bato, treba za to!!!

  4. Vučić je zahvaljujući građanima Srbije od huligana sa stadiona postao najbogatiji čovek u Evropi. Mašala.

  5. Izbori nemaju veze s odgovornošću! Narod je trazio ODGOVORNOST! Dakle, suoči se sa svojom greškom i odgovaraj narodu! Ne možemo da se pravimo da se ništa nije desilo, odgovarajte!

  6. Na njegovu bahatost,drskost i samovolju moze se uvek odgovoriti ne izlaskom na izbore i ostaviti ga da se sam valja u svom blatu,to je u stvari : zivo blato.

  7. U SNS-ovskim krugovima se o izborima govori još od zimus. Dakle, nisu u direktnoj vezi sa protestima. Opet mainipuliše Čim nema rešenje, vođa raspisuje izbore. I tako unedogled.

  8. Ček ako je ovo protest protiv nasilja, a Vučić 26.maja poziva na kontramiting,šta je onda to? Šta Vučićeve pristalice su za nasilje?

  9. Koliko sam ja njega razumeo, izbori će biti DO septembra. Što znači, eto nama izbora u julu ili avgustu. Od njih možemo očekivati svakakve podvale.

  10. Nema izbora dok Pinku i Hepi ne ukine nacionalna frekvencija a na čelo RTS ne dodje nekorumpirani profesionalac.

  11. ti vanredni izbori u septembru neće ništa doneti novo jer je opozicija razjedinjena

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.