Šta piše u dokumentu koji je NADA ponudila SPN: Blokada skupštine i šta raditi ako Nestorović ne da većinu SNS i SPS

Ostavite komentar


  1. E moj Miloše. Određeni broj glasača je bio zbunjen tvojim prvim koketiranjem sa briselskom opozicijom, ali ovo, pa Miloše, pašćeš ispod 1%. Sa briselskim pudlicama se ne prave nikakvi dogovori. Treba raditi na njihovom uništavanju, svesti ih na ispod 400k glasova.

  2. E moj nadri(realista). Ti se zalažeš da ostane SNS na vlasti ane shvataš da briselska opozicija ne postoji već postoji briselski poslušnik. Kud oni (brisel) okom tu Poslušnik skokom i tako 10 godina!

  3. Da li ste vi slepi…pa vidovnjaku nestoru je naredjeno da napada vucica i glumi opoziciju i ne pravi vecinu u bgd…idu na nove izbore u bgd, ali ne zbog kradje vec sto nema vecine….glupi ravnozemljasi ce da glasaju nestora, on ce da skoci jos…pasce SNS, SPS ako ne bude bilo uvoza glasaca…

  4. Realisto, sve je razumljivo, sem par sitnica. Ko je Miloš? Šta je „briselska opozicija“? Jedino je razumljiva reč „uništavanje“, time si se potpisao na neki način.

  5. Potpuno besmisleno. Ni teči o krađi izbora, koji du izgubili smisao. Da li je ovo pro Vučićevski ili deo šire namestaljke videće se.

  6. Naravno da ce Nestor podrzati Vucica. Nije lud da ponovi izbore. Ko zna kako bi prosli tada. Jer i on sanja o velikoj Srbiji kao i Vucko.

  7. Glasala sam za Miloša (a ne za SPN) na tri izborna procesa unazad. I nikad više. Razočarao me. Teraj svoju priču, šta će ti SPN galimatijas?

  8. – за поновњене изборе у БГ Вучић треба да организује аутобуски превоз за све људе из БиХ који имају држављанство Србије и пријаву пребивалишта у Београду (уписани у бирачки списак, легално и легитимно.) Паркинг испред Арене, гласање по општинама. Имате нешто против?

  9. Ukrupnjavanje je formula za pobedu –pa i bratija uvek ide sa desetak pokreta i stranaka i jedva pobedi sa bosanskim sns-sovcima i ništa sporno

  10. Sada je kasno za aktivan bojkot, to je trebalo da se ucini 2020. godine. A ostale stavke su slabo smislene, ne pominje izbornu kradju koja je bila ocigledna.

  11. Svi koji zameraju Miloŝu Jovanoviću izbog saradnje sa SPN zaslepljeni su mržnjom prema ideoliŝkim protivnicima i zato su i slepi pa ne vide da je najbitnije oterati Vučićevu mafiju.
    Svaka čast ljudima u koaliciji NADA. Ovim su pokazali da su iskreni borci za normalnu, demokratsku Srbiju.

  12. Šta god da uradite rezultat će biti isti.Toliko ste se iskompromitovali da vam spasa nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.