Šta Srbija gubi ako podlegne pritiscima Zapada i uvede sankcije Rusiji: Analiza ruske agencije Regnum

Ostavite komentar


  1. Nije jednostavno,ali…treba biti mudar da i vuk bude sit i ovce na broju,sve ovo može biti na našu korist ako ne naprave grešku kao Slobica što je napravio

  2. Da je Gospodar uveo sankcije kad I sve evropske zemlje ,ništa se
    ne bi promenilo,samo bi od EU I SAD Imali bolju poziciju za KiM.

  3. odgovor za @ Mira
    Mozda vi ne volite Rusiju ali ja je mnogo volim! I ne govorite u mnozini – „Ostavite nas na miru!“ Trazite da samo vas licno ostave na miru.

  4. Zasto da se prihvataju ucene da bi se odrekli prijatelja…
    EU nam ne treba…

  5. „Prema nedavnoj sociološkoj studiji portala Nova srpska politička misao (NSPM), samo 8,3 posto ispitanika podržava njihovo uvođenje.“ Inace su poznati po objektivnosti.

  6. Rusofilski odnos gradjana Srbije je iracionalan i posledica nevidjene ruske propagande u Srbiji. Kao dokaz vam cinjenica da bi Putin (gradjanin tudje zemlje) na izborima pobedio svakog gradjanina i stanovnika Srbije. Kako je to moguce kod razumnih i mislecih ljudi.

  7. Srbija kao drzava koja je osetila teret sankcija koji nije uticao na vlast vec obicnim ljudima unistio zivot ne treba ni jednoj zemlji da uvede sankcije a pogotovu prijateljskoj drzavi.Na zalost uvela je Belorusiji jedinoj drzavi koja nije uvela sankcije Srbiji 90-tih.Takodje je uvela i Srbima u Bosni i Hrvatskoj i blokadu na Drini.

  8. Uvedjenjem samkcija Rusiji, OSIM CLANSTVA KOSOVA U UN, Srbija ne gubi nista!
    Pametnim dosta!

  9. Uvesti sankcije što pre.
    Ja sam medju onih 8 posto.
    U svakoj državi 10 posto pametnih vodi državu napred.

  10. Pa kako će uvesti sankcije sami sebi,vi Srbi još niste skontali da ste okupirani od strane Rusije.

  11. ha ha ha ha ha ispitivanje vrseno ispred stadiona,ispitanici huligani,more uvodi sankcije i ne razmisljaj,gledaj interese Srbije,za ruje me zabole uvce,i oni su uveli nama 1992 nisu ni trepnuli,ne videh tada gradjane rusije da su protestovali sto im vlast uvele sankcije braci.

  12. jest uvedite sankcije Rusiji i napravite pakt sa djavolom a dalje moze Porfirije da vam objasni sta ce biti.

  13. @Istina
    Ne gubi nista. To sto mislis fa gubimo, mi to i nemamo. A ako ne uvedwmo, izgubicemo i ono sto mozemo da imamo. Mislimo na svoju decu i buducnost, pobogu!

  14. Porucujem drugosrbojancima, da ce biti i druga runda! Na prevaru ste „pobedili“ uz pomoc engleza, druga rinda ce ici u korist iskonskih pravolsavnih Srba! Dace Bog!

  15. Jели, срби, ви сте заборавили да сте православни и да имате своjу писменност. Зашто сте заборавили кирилицу???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.