Stabilizacija odnosa između Ljajićeve i Zukorlićeve partije

Ostavite komentar


  1. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Nema toga sto nece pojesti ova dva „lidera“ ne bi li jos malo profitirali od vlasti. A ono sto su jedan o drugom rekli nema veze, puj pike ne vazi. Mene samo cudi kako narod tako brzo zaboravlja.

    1. Jooj, sta ako AV hoce Zukorlica da ubaci u koaliciju, pa da bude manje napadno, radi to preko Ljajica jer smo na njega navikli. Ja se toga bojim, od kad je spodoba od Cedinog drugara u Odboru za obrazovanje.

  2. Sto se tice Zukorlica i Ljajica oni su vernici Islamske Zajednice u Srbiji sa sredistem u Sarajevu tj. BiH. To se kosi sa islamski kanonima jer su svuda Islamske Zajednice omedjene drzavnim granicama. No nas zakon o verskim zajednicama to dozvoljava. Da li nas zakon moze da se preslika sto se tice SPC i CPC u Crnoj Gori pitanje je o kom se moze razmisljati. Ima tu jos paralela… IZ u Srbiji je islamska zajednica samo Bosnjaka a IZ Srbije je IZ svih muslimana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.