Stamatović: Dolaze vladi pod prozore

Ostavite komentar


  1. Stamatović još uvek izgleda ne može da se pomiri sa tim da je politički minoran lik bez ikakvog uticaja na građane Srbije.

  2. Ovajčovek izgleda nije čitao Don Kihot – Miguel de Cervantes Saavedra.

  3. Dobićete svu potrebnu dokumentaciju u vezi toga pa onda nećete imati više sta da komentarišete Vladu.

  4. A na koga lici VELEIZDAJNIK AV!? Sa beogradom na vodi preko kojeg pere novac otet od gradjana Srbije!?

  5. Svi treba da ga podrzimo,da pokazemo solidarnost.Kolubara treba da bude sledeca,tamo je leglo kriminala,zato je Vucic i postavio Grcica,jer sa lopovima odlicno saradjuje.Vucicu su problem studenti i misleci ljudi.Okruzio se iskusnim lopovima,Karic,Mali,Dinkic,ratnim zlocincima,a i ovi iz zatvora kadriraju.DA LI STVARNO NEKO MOZE DA VERUJE DA ON ZELI SRBIJI DOBRO.KOD NJEGA JE I OLOVKA I NASE PARE.ON POTPISUJE ON PLACA,ON PRODAJE NE SMEM0 NI DA GA PITAMO NA STA SE TROSE NASE PARE, ON NAMA ZELI PROPAST,I TO SE VIDI,SA KAKVOM MRZNJOM SE OBRACA SVIMA KOJI OTKRIVAJU NJEGOVE NAMERE.Nije MMF rekao da se smanje plate i penzije,nego da se urede javna preduzeca,ali on to ne pipa,jer od tih kriminalaca u javni preduzecima,on ima dobit,zato mu nije stalo da tu postavi strucne ljude,jer od njih bi Srbija imala korist,a ne on.

  6. Tresla se gora rodio se miš! Za početak Stamatović bi trebalo da poštuje zakon države u kojoj živi i da sam sebe preispita o kriminalnim radanjama kojima je sam nalogodavac a godinama ih sprovodi u opštini Čajetina. I sama sporna gondola je još jedan u nižu projekata gde Stamatović šteti i državu i narod, vreme će pokazati da niko nije iznad države i zakona.

  7. Baš je mnogo ovih botova koji su zaduženi za komentarisanje po novinama. ne misle svojom galavom, samo po nalogu i zadatku. Sramota bre šta rade ovom domaćinu od čoveka gospodinu Stamatoviću. Veći je čovek i bolji domaćin od svih u Vladi zajedno. Njegovi iz opštine ga pšoznaju i biraju već više do 15 godina i to je dokaz da je čovek ispravan, sposoban i pošten. Gde će biti ovi lopovi sa vlasti za 15 godina, u zapećku sa lopovima iz DS-a sigurno. Nadam se da će posle njih doći neko normalan, doneti dobar zakon o poreklu imovine i pooduzimati sve što je stečeno nelegalno, a pozatvarati one što su krali.

  8. E, jadnici botovski Vucicevi, stavite prsta na celo i procitajte jos jednom to sto ste napisali. Da li se stidite pred sobom, nikogovici Vucicevi, vi sto branite kriminal vaseg Vucica, vaseg Malog, vaseg Nikole Petrovica, vaseg Andeja, vasih "Emiracana"? Sta ste vi i ko ste? Ko ste vi da sudite Zlatiborcima da su kriminalci samo zato sto ne daju dve hiljade hektara svoje dedovine vasim naprednjackim kriminalcima?

  9. Vidim, kazu ovde neki da niko nije iznad zakona. Odlicno. Sta onda bi sa Bogoljubom Karicem? Prvo AV poruci da Karic treba da ide u zatvor. Onda ga kao slucajno sretne u Belorusiji gde prisustvuje otvaranju Karicevog trznog centra. Onda se AV razocara u sudstvo jer je slucaj Karic zastario. A onda Karic govori na mitingu AV i stoji iza njega u izbornoj noci. Da li je neko ipak iznad zakona i drzave? Lici da jeste! Botovi, clan Sam SNS-a i pre AV, a verovatno i pre svih vas. Necu da glasam za DS, ali ne glasam vec neko vreme ni za SNS! Niti cu ikada vise. U paketu treba radikale i dsovce oterati na politicko smetliste, jer je SNS hibrid DS-a i SRS-a. Zato i DS i SNS treba obrisati iz registra politickih stranaka. A time bi smo se resili i korova iz LSV, LDP i G17. O SPS necu ni da govorim.

  10. Posle dve uspele akcije "mobe", i zavrsenih zemljanih radova vreme je da se dodje pred Skupstinu, jer ko tamo nije demonstrirao bar dva sata nemoze se smatrati demokratski uspesnim politicarem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.