Stamatović pozvao češke investore u poseban obilazak Zlatiborskog okruga

Ostavite komentar


  1. Evo posle dole napisanog teksta otisla sam na Vikipediju i kada sam pogledala ko je u sastavu stranke Zdrava Srbija odustajem od nize napisanog teksta ali neka ostane da se procita da bi se znalo kako razmisljaju glasaci. Tekst je pisan samo na osnovu utiska u vezi poslednjih desavanja gospodina Stamatovica koja su evidentno dobra ali hocu da kazem da je jako vazno ko je u stranci .

    Gospodin mi lici na opoziciju kakva treba da bude , deluje da je domacin, da ne mrzi , da voli , hoce da radi , hoce da ukaze ali na primeren, cinjenica je da iako je u opoziciji ima koristi od njega u tome je poenta, ne radi na urusavanju sadasnjih a to nisu radili ni prethodnici demokratama , cutali su iako je nepravilnosti bilo , makar se ne secam da su se bunili , zato od sadasnje opozicije samo onaj ko nije radio ono sto nije smeo treba da se kandiduje i pregovara o nacinu izbora ili da izadje i na ovakve izbore gde je sve ucinjeno da makar neko bude izabran od opozicije . U kojoj to drzavi prolazi opozicija koja ima nesto vise od 3 odsto glasova?!.
    U ovakvoj atmosferi sa ovakvim sudstvom dobijaju ljudi kao sto je Stamatovic .
    Ko je jos u njegovoj stranci, prosto je nemoguce da nema nekoga ko ima putera na glavi , samo jedan takav moze da mu umanji ko zna koliko glasova i ne samo njemu vec svim strankama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.