Stamatović: Nisam se priklonio Vučiću i naprednjacima

Milan Stamatović o Vučićevoj poseti Zlatiboru i optužbama opozicije

Ostavite komentar


  1. Ovo je stvarno corkys,covek pistol gondolier i postal zbezda.Evo Ja vu da napravili najveci ringispil u regions I pozvacu Predsednika da se provoza,Mozda posta me poznat.

      1. O cemu mogu da razgovaraju? Njemu je Zlatibor trn u oku, zna da ako ne moze da pobedi stamatovica jedini nacin je da ga uzme pod svoje.

        1. Mile, a zašto bi mu bio Zlatibor trn u oku? Pa, ima vlast u skoro celoj Srbiji, uključujući Šabac i Paraćin. Šta je problem sa Stamatovićem? To što Zlatibor nije u krugu dvojke Bgd-a? Čibe bre, samo znate da kradete i lajete na sve što je dobro za Srbiju. Da su Hrvati napravili ovakvu gondolu na Dinari, skakali bi vi od sreće.

    1. Eto kako se moze lepo razgovarati i racionalno razmisljati. Bitno je da je narod zadovoljan i da drzava napreduje..Tako je to kada nekoga ne obuzme „opozicionisticki“ gnev i zavist!

      1. Koji narod je zadovoljan,ne racunam vas botove koji zivite od sendvica,koja drzava napreduje,sigurno si sve pobrkala,udario te sendvic u glavu??!

    2. Ja živim u ovoj opštini i da vam kažem da je pametan potez uradio Stamat..sta treba da uradi? Da se svadja bezveze a ovamo moze da izvuče deo autoputa u bliskoj budućnosti..ne budite glupi..solidno on radi svoj posao i razume situaciju..sta reci drugo a da odmah ne kažu da sam bot

    1. To vam je kao da koža čuva kupus.Ako je vučić posrednik.Sa kime da pregovaraju pa on da je dobronameran nebi kršio ustav i sve zakone Srbije.

  2. Samo pametnim razgovorima se dolazi do rezultata. Veoma bitan dan za Srbiju I Zlatibor.

    1. Stamatovic nije odabrao pravo mesto i vreme za prepucavanje oko politike. Naprotiv ispostovan je od strane predsednika svojim dolaskom i trebao ga je ispostovati, a ne isprozivati.

    1. Stamatovicu,u se i u svoje kljuse. Ne zivis u krugu dvojke i naucio si da se boris. Ne nadaj se ni u vlast ni u ove salonske lepotice iz Bg,a

    1. Nije, nego je video da bojkot neće uspeti, pa je izašao na izbore. Uostalom, da je bojkot uspeo opozicija bi nastavila da se pridržava tog sistema, a ne bi već sad krenula u predizbornu kampanju za predsedničke izbore sledeće godine.

    1. Da se radi u zajedničkom interesu gradjana i države, a ovo je primer da se to može, uprkos svim razlikama.

  3. Saradnjom se mogu postići još bolji rezultati, samo je bitna ljudskost u celoj toj prici.

  4. Ovde nije reč o priklanjanju, već o velikim rezultatima i ostvarenim ciljevima, a doprinos tome je velika saradnja.

  5. Napokon jedan razuman predlog od jednog mudrog opozicionara: razgovori, a ne nasilja! Najbitniji su interesi naroda i Srbije.

    1. Stamatovic je potego posteni potez sa Aleksandalok. Digo zicaru za bolje naše da se vozamo a ne peske po sneg. Vucic nas vole sve i opzicija koja stvarno radi za seljake a ne za salonske gospodu. Ugledajmo se na Stamokavica nije preketeo nego zicara visoko pa se ćini to.

  6. Stamatović se možda nije približio naprednjacima,ali sam siguran da posle susreta sa Vučićem i posle napada iz tzv opozicije, da će on na stvari gledati sasvim drugim očima, tj. da će dobro se zamisliti oko toga sa kim će na sledeće izbore.

  7. Ako neko radi za dobrobit građana ne mora da znači da se priklonio vlasti.

  8. Vučić će uvek na prvom mestu staviti opšte interese.
    On je čovek, za razliku od ovih egoista u vanparlamentalnoj opoziciji.

    1. Uh sto volim takve kao sto si to koji se odaju odmah da su botovi i da su tu da popljuju svakog ko dodje u najmanji kontakt sa vucicem. A jos vise volim kada vi tako providni druge nazivate botovima, placem od srece sto postoje takvi kao ti. xD

  9. Mozda se stamatovic ne slaze sa vucicem i ne gleda na isti nacin kao predsednik drzave ali covek ima kulturu i ponasanje na sta bi trebali ovi iz opozicije dobro da se ugledaju.

  10. Za pocetak Stamatovic ima ponasanje i kulturu bez obizra da li se on slaze s necijim stavovima ili ne. To je pravi politicar ipre svega kulturan i dobro vaspitan covek.

  11. Od ovog coveka trebaju mnogi da se ugledaju iz opozicije ako zele postovanje grajdna srbije.

  12. Dragane, Bosko, Vuce i ostali, ovako treba da se ponasate i ako zelite da vas neko uzme za ozbiljno. Stamatovic se mozda ne slaze sa Vucicem i sigurna sam da ne dele ista misljenja ali covek ima ponasanje i kulturu a ne urla i ne ponasa se ka separatista ill kao dete razmazeno kada ne dobije ono sto hoce pa lomi sve oko sebe i izazova haos samo zato sto je ubedjeno da mu svet nesto duguje.

  13. Nije to priklanjanje, već prepoznavanje opšteg interesa gradjana, i da se mora to prvi plan, a ne lični interesi i sujeta.

  14. Bravo,bravo,bravo za Stamatovića.Jedno normalno i korektno objašnjenje i ponašanje političara.Normalno je da lokalni političar dočeka predsednika države kad dolazi u njegovu opštinu.Ne treba Stamatović da objašnjava nekome.ko me svata da je to sve u zajedničkom interesu.A i dobro je što je izašao iz tog „saveza“,jer to društvo nije za njega,on iza sebe ima rezultate i dela a ostali jedno veliko ništa.

  15. Kazi ond zasto si zvao Vucica na otvaranje zasto nisi pozvao Zelenovica Paunovica Fjilasa Jeremica aj nam to objasni .

  16. Samo pametnim razgovorima se dolazi do rezultata.
    Ovo je vrlo vazno za napredak i razvoj, a Zlatibor zasluzuje.

  17. Navalili SNS botovi da brane Stamatovića. Gde ćeš bolji dokaz da li se priklonio ili ne?

  18. e moj stamatoviću našta si spao da to botovi brane. mogao si i skuplje da se prodaš. prodao si se za dozvolu i nisi smeo da pisneš na otvaranju o tome kako te je vlast kočila na tom projektu. iskreno, gadiš mi se, isti slučaj kao i onaj Ničić u Zaječaru.

  19. U Srbiji je izgleda opozicija samo oni za koje Đilas da blagoslov, Danas napišu i N1 objavi drugo ništa ne važi.

  20. Vazno je da se izadje na pravi put a gospodin Stamatovic je to sada pokazao, bravo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.