Stano: EU očekuje da Srbija ne narušava evropsku perspektivu

Ostavite komentar


  1. EU cinovnici se sve nesto izvinjavaju, mole, ocekuju, zapomazu, a nasi celnici drm pa srz problema. Nasi vlastelini u svim medjunarodnim organiaacijama glasaju protiv EU, a oni neka vide sta ce i kako ce.

  2. Hajde da pokažu to poštovanje međunarodnog prava tako što će da saopšte da je priznavanje „nezavisnosti KiMa za EU „očigledno kršenje međunarodnog prava, a KiM deo srpske teritorije“.

    Onda ću da poverujem da se
    „Ovde radi o vrednostima i načelima na kojima se temelji EU“.

    Inače sam mišljenja da Srbija nema obavezu da sprovodi politiku na čije stvaranje nema apsolutno nikakav uticaj.

  3. Dok ne postanemo član bande nećemo ići okolo i ubijati da bi dokazali vernost.
    Zna se kako prodju oni koji slepo veruju Evropljanima.

  4. Kad nas primite i EU, uskladićemo našu spoljnu politiku sa politikom EU. Ne vidim u čemu je problem. Vučete nas godinama za nos sa prijemom. I nikom ništa. Samo kada to odgovara vašim interesima onda smo na korak od članstva i treba da uskladimo našu politiku sa vašom. Neće moći. Primite nas pa ćemo da razgovaramo.

  5. Господо из ЕУ оваквим двоструким аршинима у вези Крима и КиМ никада нећете приближити грађане Србије Европској Уније, а можда вам то није ни циљ већ тренутни уступци а владаре Србије можете да уцењујете или награђујете у вези признања али код грађана то неће проћи, то вам потврђује историја Србије.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.